AKO yoga mat

Geen producten gevonden...

Als beoefenaar van yoga spreekt het voor zich dat je altijd een aantal persoonlijke eisen zal stellen aan de yoga mat waar je gebruik van maakt. Omwille van deze reden hebben verschillende merken er voor gekozen om uit te pakken met niet één, maar wel meerdere verschillende soorten yoga matten. Dit geldt eveneens voor het merk AKO Yoga. Een AKO Yoga mat kan tegenwoordig dan ook worden besteld in basic, maar ook in een Deluxe uitvoering. Voor welke van deze beide opties je op het einde van de rit zal kiezen is sterk afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Ze zijn echter allemaal in verschillende kleuren in het aanbod hier bij Yogamat Online terug te vinden.

De AKO Yoga mat basic

De AKO Yoga mat basic doet wat de naam laat vermoeden. Het betreft hier met andere woorden een uitstekende basis yoga mat die een degelijke grip weet te realiseren gecombineerd met een uitstekende demping. Bovendien valt het je ongetwijfeld meteen op dat deze yoga mat een werkelijk uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft. Dit type van AKO Yoga mat beschikt daarnaast over een dikte van 4mm. Kenners zijn het er met elkaar over eens dat dit voor yoga matten de meest populaire dikte is van allemaal. Deze mat van Ako Yoga kenmerkt zich bovendien ook door een lekker licht gewicht wat ze bijzonder geschikt maakt om mee te nemen naar de yogales. Ben je als beginner op zoek naar een uitstekende yoga mat voor oefeningen waarbij je niet zo intensief zweet? In dat geval is deze Ako Yoga mat basic ongetwijfeld een aanrader te noemen!

Ontdek ook de Ako Yoga mat Deluxe!

Twee andere soorten yoga matten die deel uitmaken van het assortiment van het merk Ako Yoga zijn de gewone Ako Yin Yang Standaard Yogamatten evenals de Deluxe uitvoeringen. Beide yoga matten vertonen grote gelijkenissen ten opzichte van elkaar, maar er zijn ook een aantal verschillen. De Deluxe yoga matten van Ako Yoga bieden dan wel dezelfde uitstekende grip als de standaard matten, ze beschikken over een extra dikte van 2 mm. Het spreekt voor zich dat op deze manier een extra demping en dus meer comfort kan worden gerealiseerd. De Ako Yoga mat Deluxe beschikt aan beide zijden over een antislip en kan het beste worden bestempeld als een zeer interessante allround yoga mat die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt.

De Ako Studio Yoga Mat

Een andere mat uit het aanbod van Ako Yoga is de Ako Studio Yoga Mat. Deze mat kenmerkt zich door behoorlijk grote afmetingen waardoor werkelijk alle verschillende soorten yoga-oefeningen op meest comfortabele wijze kunnen worden uitgevoerd. Bovendien is deze yoga mat gemaakt van extra dik slijtvast schuim welke is versterkt met geweven glasvezel. Hierdoor weet het merk de nieuwe standaard te zetten voor yoga matten. De Ako Studio Yoga Mat is een antislip PVC studio mat die een belangrijke basis vormt voor een stabiele ondergrond. Daarnaast zijn zowel de dempende als de isolerende kwaliteit van deze mat werkelijk subliem te noemen. Door te kiezen voor een Ako Studio Yoga Mat beschik je bovendien eveneens over een mat waar je vele jaren plezier aan zal beleven. Ook na een aantal jaren blijft ze immers nog steeds lekker flexibel en aangenaam zacht.

Verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren

Ondanks het feit dat de kleur uiteraard niet zozeer een invloed heeft op de kwaliteit van de yoga mat spreekt het voor zich dat je ook hier graag de nodige aandacht aan zal willen besteden. Afhankelijk van het type Ako yoga mat kan je dan ook een keuze maken uit zeer veel verschillende kleuren. We onderscheiden op dit vlak de kleuren paars, blauw, roze en licht blauw. Bij de Deluxe uitvoeringen van deze yoga mat wordt er telkens een combinatie gebruikt van twee kleuren. Het gaat hierbij dan om paars en wit, blauw en wit, rood en oranje evenals groen en geel. De Ako Studio Yoga mat is dan weer verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw terwijl de Earth uitvoeringen de kleuren oranje-paars, aubergine-blauw evenals antraciet-bruin hebben.

Hoe een Ako Yoga mat onderhouden?

Om er zeker van te zijn dat jouw Ako Yoga mat niet alleen steeds in zo optimaal mogelijke, hygiënische omstandigheden kan worden gebruikt, maar ook over een zo optimaal mogelijke levensduur beschikt is het belangrijk dat deze steeds op correcte wijze wordt onderhouden. Het onderhouden van je Ako Yoga mat kan zeer eenvoudig in een badkuip door ze schoon te spuiten met de douche of een tuinslang. Ze kan eveneens in een frontlader wasmachine worden gestopt op een temperatuur van maximaal 30 graden. Let op, dit dient te gebeuren zonder te centrifugeren. Wil je gebruikmaken van een zeep? Wees er dan zeker van dat er gebruik wordt gemaakt van een milde zeep.

Bestel jouw Ako Yoga mat vandaag nog!

Ben jij van mening dat er in het aanbod van het merk Ako Yoga eveneens een mat is terug te vinden die perfect al jouw verwachtingen zal weten in te lossen? Zou je er dan ook graag één in huis willen halen? Dat kan! Hier bij Yogamat Online beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment boordevol met kwalitatieve, scherp geprijsde Ako Yoga matten die al jouw verwachtingen moeiteloos zullen weten in te lossen. Aarzel dan ook niet langer en bestel jouw Ako Yoga mat vandaag nog hier bij Yogamat Online!