Liforme yoga mat

Liforme yoga mat 

Op zoek naar net dat extra beetje ruimte voor jouw yoga oefeningen? Dan is een Liforme yoga mat misschien iets voor jou. Deze yoga mat is voorzien van net die extra paar centimeters die jij nu mist. Een ontwikkelingsperiode van vijf jaar resulteerde in de "ultieme" yoga mat. Dit wordt bevestigd door de gebruikers van de Liforme yoga mat. De mat wordt door consumenten namelijk aangeprezen als de yoga mat met de meeste grip. Bekijk de diverse varianten in kleuren en maten op Yogamat-online.nl.

Nieuwe mat? Gratis tas

Een leuk extraatje aan de Liforme yoga matten zijn de bijgeleverde yoga tassen. Of het nou gaat om de reis yoga matten of of de standaard varianten, beiden worden geleverd in een gratis bijpassende yoga tas. Hierdoor heb je geen last van bijkomende kosten en kun jij direct op pad richting jouw eerste yoga les. Toch op zoek naar een andere tas? Bekijk dan onze ruime aanbod aan alternatieve yoga tassen

Kenmerken Liforme yoga mat

  • Dat kleine beetje extra ruimte
  • Uniek AlignForMe systeem
  • Milieuvriendelijk product
  • Gratis bijpassende tas

Jouw perfecte mat gevonden?

Heb jij een keus kunnen maken in ons ruime aanbod? Bestel dan voor 22:00 nog, en jouw bestelling wordt vandaag nog verzonden. Heb jij toch nog twijfels? Neem dan gerust contact met ons op.