• BlooM RagBag Yogatas - groen/zwart print - waterdicht
  • BlooM RagBag Yogatas - groen/zwart print - waterdicht
  • BlooM RagBag Yogatas - groen/zwart print - waterdicht
  • BlooM RagBag Yogatas - groen/zwart print - waterdicht

BlooM RagBag Yogatas - groen/zwart print - waterdicht

BlooM Ragbag Yogatas is samengesteld volgens het Upcycled concept dit betekent van oude en onbruikbare materialen weer iets moois en waardevol maken.

Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€54,50 €49,00

Incl. btw

BlooM Ragbag Yogatas - zwart/groene print

Deze mooie stevige, ruime en  waterdichte yoga mat tas heeft een verstelbare draagband. De lange rits zorgt ervoor dat je makkelijk de yogamat en de overige spullen in en uit de tas haalt. Ook de wat stuggere yogamatten passen prima in deze tas.  Bovendien is er voldoende ruimte voor andere yoga props, zoals een handdoek, kleding en een fles water. Aan de voorkant en aan de binnenkant zit een handig vakje voor een mobiele telefoon en andere waardevolle spullen. Iedere theezak is uniek dus iedere tas is ook uniek! De BlooM Ragbag yogatas heeft altijd dezelfde kleur bruin met dezelfde zwart/groene print zoals op de foto te zien.

Bijzonderheden Bloom Ragbag Yogatas

Lengte: 71 cm
Diameter: 18 cm
Kleur: bruin. Daarnaast is de tas voorzien van een zwart/groene print zoals op de foto te zien.
Extra: de tas is voorzien van een binnen en een buitenzakje om een mobiele telefoon of andere waardevolle spullen op te bergen. De tas is voorzien van een verstelbare schouderriem.
Materiaal: de tas is gemaakt van gerecycled grote theezaken en heeft een katoenen binnenvoering.

Deze tas is geschikt voor de volgende yogamatten: Ecoyogi Studio 183 cm en 200 cm, Ecoyogi PRO Grip, Jade Harmony Professional, Jade Travel, Manduka eKO superlite en eKOlite en de Manduka PROlite standaard en long. De tas is verder geschikt voor matten met een maximale breedte van 65 cm en een diameter van 16 cm.

De tas is niet geschikt voor: Manduka PRO 180 cm en 216 cm en de Manduka eKO 180 cm en 200 cm. 

Gebruik en onderhoud:

Je kunt de tas het beste met de hand schoonmaken met een natte doek, zachte borstel of een spons. Tevens kun je gebruik maken van een zacht of eco wasmiddel. Wij adviseren om de BlooM Ragbag yogatas niet te wassen in de wasmachine hierdoor kan de print vervagen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen