YOGADESIGNLAB

Geen producten gevonden...

Het idee voor het Yoga Design Lab begon tijdens de vakantie op Bali. Ik zat ergens achterin een volle klas in het bekende mekka voor yoga, Yoga Barn. Rondkijkend zag ik alleen maar massaal geproduceerde, effen gekleurde yogamatten. Mijn gedachte was, dat er een manier zou moeten zijn om een zeer functioneel product te creëren dat ook esthetisch mooi is. De inspiratie groeide en ik wist dat ik mooie matten wilde ontwerpen die meer mensen enthousiast zouden maken voor het beoefenen van yoga.

Dus de reis begon. Lang verhaal in het kort, ik verkocht al mijn spullen, pakte een paar tassen en verhuisde naar Bali met als doel om een kleurrijke yogamatten en accessoires lijn te creëren die mensen over de hele wereld zou inspireren.

Het combineren van fashion design elementen met innovatieve functionaliteit en het milieuvriendelijke bewustzijn is de sleutel tot de Yoga Design Lab benadering. Van onze goed geïsoleerde roestvrijstalen waterflessen tot onze Hot yogamatten bestaande uit biologisch afbreekbaar natuurrubber, tot de op water gebaseerde inkten die gebruikt worden in onze gedrukte designs