Yogitoes

Geen producten gevonden...

Yogitoes is opgericht in 2003, gelijk met Skidless® - een uitvinding die het dilemma van het uitglijden van de yoga mat tijdens het beoefenen van yoga heeft opgelost. Oprichter Susan Nichols heeft een patent verkregen voor de Skidless® technologie. Sindsdien heeft yogitoes een collectie van innovatieve en duurzame collectie yoga artikelen.

Yogitoes heeft een diepgewortelde passie voor duurzaamheid: alle yoga artikelen zijn gemaakt met een grote samenstelling gerecyclede materialen zoals gerecyclede plastic flessen, rubber, ongebruikt rijstkaf en gerecycled EVA schuim. Yogitoes' kenmerkende Skidless® yogahanddoek bestaat uit 50 procent gerecyclede polyester door acht flessen voor elke handdoek te gebruiken.

Tot op heden heeft yogitoes 3,5 miljoen gerecyclede plastic flessen gebruikt voor hun handdoekencollectie, wat anders op stortterreinen of in de zee terecht zou komen.

Alle kleurstoffen die gebruikt worden door yogitoes zijn vrij van zware metalen, AZO en lood, wat beter is voor de gezondheid van het fabriekspersoneel, onze klanten en het milieu. De verpakking is minimalistisch en gemaakt van gerecycled FSC gecertificeerd papier. De voortdurende overtuiging van bedachtzaamheid en sociaalbewustzijn van Yogitoes verheft alle aspecten van de organisatie.