• Ecoyogi meditatiekussen Bruin medium (eco) - 13 -15 cm
  • Ecoyogi meditatiekussen Bruin medium (eco) - 13 -15 cm

Ecoyogi meditatiekussen Bruin medium (eco) - 13 -15 cm

Deze prachtige bruine Ecoyogi meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik. De 100% biologische kussens zijn in meerder kleuren verkrijgbaar.
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€26,95 €19,95

Incl. btw

Ecoyogi Meditatiekussen rond - Bruin

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

Kenmerken Ecoyogi meditatiekussen

Afmeting: 30 x 14 cm
Gewicht: 2000 - 2200 gram
Garantie: Wij geven 2 jaar garantie op de stiksels
Kleur kussen: DBruin
Materiaal: 100% biologisch of organisch katoen (Gots gecertificeerd) Canvas katoen (390 GSM)
Vulling:Geschoond boekweit

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Gebruik en onderhoud:

De buiten en binnen hoes  van het meditatiekussen kan zonder de boekweit vulling worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Wij adviseren u altijd eerst de hoes schoon te maken met een natte doek. Het meditatiekussen regelmatig voorzichtig uit kloppen en stofzuigen zal de houdbaarheid bevorderen.

Door met een meditatiekussen te gooien of deze hard te laten vallen kunnen naden en ritssluiting beschadigen. 

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen