• Ecoyogi Organic Cotton mat - Blue
  • Ecoyogi Organic Cotton mat - Blue

Ecoyogi Organic Cotton mat - Blue

De handgeweven yoga mat is gemaakt van 100% ecologisch katoen. Deze katoenen yoga mat is uitermate geschikt voor yoga stijlen zoals Bikram, Ashtanga en andere Power yoga vormen.
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€32,50
Incl. btw

Ecoyogi Organic Cotton Yoga Mat - Blue

De handgeweven organic cotton mat is gemaakt van 100% ecologisch katoen. Deze katoenen yoga mat is uitermate geschikt voor yoga stijlen zoals Bikram, Ashtanga en andere Power yoga vormen. De mat neemt vocht en zweet goed op. Deze yoga mat wordt stroever naarmate hij vochtiger wordt. Dit in tegenstelling tot de meeste normale yoga matten. Om de stroefheid te verbeteren kun je de mat voordat je aan de yoga oefeningen begint bevochtigen met water.

Je kunt deze yoga mat goed gebruiken in combinatie met een sticky yoga mat. Op deze manier blijft de sticky yoga mat beschermt en slijt deze minder snel. Bij gebruik op gladde vloeren zoals laminaat of parket raden wij aan om een sticky of rubber yoga mat onder de katoenen eco mat te leggen. Op deze manier glijdt de organic cotton mat niet weg tijdens het uitvoeren van je oefening.

Kenmerken Ecoyogi Organic Cotton Yoga Mat Rug

Kleur: Blue
Lengte: 200 cm
Breedte: 65 cm.
Gewicht: 1 Kg
Materiaal: 100% gecertificeerd ecologisch katoen (GOTS gecertificeerd)
Toelichting: Bij het gebruik van deze katoenen yoga mat op een gladde ondergrond is het aan te raden om deze te combineren met een sticky of rubber yoga mat.

Gebruik en onderhoud:
Als u de katoenen yoga mat wilt wassen kunt u dit het beste doen met een handwas en koud water.

Deze organic cotton mat is uitermate geschikt voor yoga stijlen zoals Bikram, Ashtanga en andere Power yoga vormen. De organic cotton mat is ideaal voor zweterige omstandigheden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen