• Ecoyogi Studio yoga mat - Oranje 200 cm
  • Ecoyogi Studio yoga mat - Oranje 200 cm
  • Ecoyogi Studio yoga mat - Oranje 200 cm

Ecoyogi Studio yoga mat - Oranje 200 cm

Deze oranje yogamat is samengesteld uit slijtvast schuim en glasvezel. Alle positieve eigenschappen van PVC maar dan wel klimaatneutraal geproduceerd! De ideale studio mat: lekker lang, comfortabel dik, stroef en stabiel.

Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
Koop 6 voor €27,90 per stuk en bespaar 10%

Koop 12 voor €26,35 per stuk en bespaar 15%

€31,00
Incl. btw

Ecoyogi Studio Yoga mat Oranje 200 cm

De Ecoyogi Studio oranje yogamat is lekker dik en zeer stabiel. Geschikt voor alle yogasoorten, en daarom de perfecte studio yogamat. Met z’n 2 meter is dit een extra lange mat waar ook lange mensen goed op passen. Uiteraard is deze superieure yogamat ook ideaal voor yogi die thuis hun asana’s uitvoeren.

Ecoyogi staat bekend om haar scherpe prijzen, hoge comfort en betrouwbaarheid. Dit zie je terug in elke mat. Deze oranje yogamat is dan ook met zorg en aandacht geproduceerd. Klimaatneutraal, vrij van gifstoffen en volledig recyclebaar.

Specificaties oranje Ecoyogi Studio Yogamat 4,5mm

Kleur: oranje
Dikte: 4.5 mm
Breedte: 60 cm. 
Lengte: 200 cm
Gewicht: 1,6 Kg
Materiaal: PVC 2.0: emissie vrij geproduceerd en vrij van schadelijke stoffen. Hoogste certificering van Ökotex*.


Tip: De yogamat kan wat gladder worden door vocht zoals zweet of water. Is dit bij jouw yogavorm het geval? Leg er dan een speciale yoga handdoek op. Hiermee behoud je de volle grip maar wordt het vocht opgenomen in de handdoek.

Onderhoud van de oranje yogamat

Door de mat regelmatig met een vochtige doek af te nemen houd je hem hygiënisch. Af en toe een wat uitgebreidere schoonmaakbeurt is aan te raden, zeker bij gebruik in een studio. Dit kan je het beste doen door hem met een zachte doek te “schrobben” met een beetje milde, ecovriendelijke zeep. Daarna afspoelen met een tuinslang of de douche. Daarna goed laten drogen bij voorkeur niet in de felle zon.

Zo behoud je alle goede eigenschappen van de yogamat én de oranje kleur blijft stralend!

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen