• YOGADESIGNLAB The  Infinity mat - Mandala Aqua
  • YOGADESIGNLAB The  Infinity mat - Mandala Aqua
  • YOGADESIGNLAB The  Infinity mat - Mandala Aqua
  • YOGADESIGNLAB The  Infinity mat - Mandala Aqua

YOGADESIGNLAB The Infinity mat - Mandala Aqua

Een mix van hoogwaardige luxe, een prachtig design en een ongeëvenaarde grip. Deze mooie yoga mat is perfect voor alle yogastijlen met precies de juiste hoeveelheid veerkracht.

Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€88,00
Incl. btw

YOGADESIGNLAB - The Infinity mat - Mandala Aqua

Deze prachtige premium mat is een yoga mat met een geweldige grip en veerkracht. De mat heeft een mooie gladde oppervlak structuur die zacht aanvoelt met een stevige grip. Het mooie van deze mat is dat deze ook zijn grip behoudt onder zweterige omstandigheden. De mat is gemaakt van 100% natuurrubber met een PU Top laag die vocht snel op neemt. Het bijzondere van de dunne PU top laag is dat deze vocht snel opneemt maar ook weer snel verdampt. De yoga mat is voorzien van een prachtig mooie Man

Deze mat is door zijn unieke kwaliteiten geschikt voor vele vormen van yoga. De mat wordt door diverse yogadocenten aanbevolen voor Bikram, Hot, Vinyasa flow, Iyengar en Ashtanga yoga.

Specificaties The Infinity mat - Mandala Aqua

Lengte: 180
Breedte: 61 cm
Dikte: 0,5 cm
Gewicht: 2800 gram
Kleur: Aqua blauw
Materiaal: 100% natuurrubber met PU toplaag
Geschikt: Voor beginners en gevorderden die veel waarde hechten aan een goede grip.
Extra: Deze mat is voorzien van een draagriem. Zie foto

Onderhoud en gebruik

Wij adviseren de mat na het gebruik schoon te maken met een vochtige doek of een niet schurende spons. Daarna is het belangrijk om de mat eerst te laten drogen alvorens op te bergen. Natuurlijk kun je de mat na een intensieve yogales eerst mee naar huis nemen om deze daar schoon te maken en te laten drogen. Wil je de mat intensief schoonmaken dan adviseren wij dit te doen op dezelfde manier zoals hierboven omschreven maar dan met toevoeging met een paar druppeltjes vloeibaar eco vriendelijk wasmiddel in ruim water.

De mat is gemaakt van 100% natuurrubber en daarom adviseren wij de mat niet langdurig bloot te stellen aan direct  zonlicht. Dit kan de mooie eigenschappen van de mat aantasten.

De yoga mat is gemaakt van rubber en kan direct uit de verpakking een sterkere rubbergeur afgeven. Niet iedereen kan deze geur waarderen. Deze geur zal na een aantal dagen sterk verminderen. Wij adviseren dan ook op het yogamatje de eerste dagen te laten luchten in een droge en geventileerde ruimte.

Je kunt de rubber yoga mat het beste opgerold opbergen in een yogatas of op een droge donkere plek . Rol de mat altijd op met de print naar de buitenkant.

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen