• Manduka eKO Terra mat Acai - 173 cm
 • Manduka eKO Terra mat Acai - 173 cm
 • Manduka eKO Terra mat Acai - 173 cm
 • Manduka eKO Terra mat Acai - 173 cm

Manduka eKO Terra mat Acai - 173 cm

Deze mooie nieuwe Manduka eKO Terra mat is gemaakt met het behoud van onze mooie aarde in gedachten. De Manduka Terra mat heeft dezelfde grip dan de gewone eKO mat.
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€75,00 €59,00

Incl. btw

Manduka eKO Terra Mat Acai - 173cm

Deze mooie nieuwe Manduka eKO Terra mat is gemaakt met het behoud van onze mooie aarde in gedachten. De Manduka Terra mat heeft dezelfde Natuurlijk rubber grip en demping als de populaire eKO mat van Manduka. Als extra toevoeging heeft deze mat een extra toevoeging van een gestructureerde toplaag van Jute vezels. Dit maakt deze mat tot een mooie natuurlijk aanvulling voor thuis of studio gebruik.

Kenmerken van de Manduka Terra mat

Lengte: 173 cm
Breedte: 61 cm
Dikte: 4mm
Gewicht: 2800 gram
kleur: aubergine
Materiaal: Natuurrubber met jute
Bijpassende en geadviseerde tassen : The Commuter, Manduka GO Play, Manduka Local, Manduka Go Steady

Sterke punten:

 • Goede grip onder natte en droge omstandigheden
 • Geen PVC of schadelijke weekmakers
 • Gemaakt van biologisch afbreekbaar materialen
 • Niet in de Amazon geoogst
 • 25% Gerecycled boomrubber met niet-toxische schuimmiddelen en niet-AZO kleurstoffen
 • 99% latexvrij
 • Al het postindustriële afval wordt zorgvuldig ingezameld en gebruikt bij de productie van andere producten, waardoor een afvalvrij productieproces ontstaat.

Gebruik en onderhoud Manduka Terra mat:

Hoe kan je de mat het beste schoonmaken: Alle eKO serie matten kunnen worden gereinigd met de speciale Manduka's Natural Rubber Mat Wash. Dit schoonmaakmiddel is in twee geuren verkrijgbaar op onze website. Het is aan te raden om uw eKO-mat NIET in de wasmachine te doen, omdat dit een negatief effect heeft op de duurzaamheid van de mat. NIET in water laten weken of onderdompelen en GEEN zeep gebruiken voor het reinigen, omdat dit de prestaties en de mooie eigenschappen van de mat in gevaar kan brengen.

Hoe de mat opbergen: Laat de mat niet blootstaan direct zonlicht blootstaan. Als de mat het nat is, laat deze dan drogen voordat u hem oprolt.

De mat is voor een belangrijk deel gemaakt van natuurlijk rubber. De mat kan dus bij het openen van de verpakking een sterke rubbergeur hebben wat niet iedereen kan waarderen. Door de mat een tijdje goed te laten luchten zal de geur snel verminderen.

Duurzaamheid

De Manduka eKO Terra is een post-industriële mat gemaakt van duurzaam geoogst, 25% gerecycled boomrubber en van plantaardige vezels. In tegenstelling tot veel andere rubberen matten die vandaag de dag verkrijgbaar zijn, zijn de schuimmiddelen die gebruikt worden om de eKO te maken niet giftig, wat betekent dat er geen giftige chemicaliën zijn gebruikt in het productieproces om het rubber te verzachten. In plaats van synthetisch polyester als versteviging te gebruiken, hebben we gekozen voor een mix van polyester en natuurlijk katoen. Volgens klanten feedback als ook in een aantal gepubliceerde yogamat recensies is de eKO Mat een high performance mat die ook nog eens goed is voor het milieu.

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen