• Jade Yoga Elite S - Forrest green/black
  • Jade Yoga Elite S - Forrest green/black

Jade Yoga Elite S - Forrest green/black

De nieuwste ELITE S-mat van Jade is speciaal ontworpen voor de intensieve dagelijkse praktijk en is de meest robuuste en duurzame JadeYoga-mat. De Elite S is ideaal voor Ashtanga en andere vloeiende, intensieve yogastijlen. Een extra dichte toplaag geeft

Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€104,50
Incl. btw

JadeYoga Elite S Mat - Forrest green/black

Sinds 2010 is de intussen zeer populaire  Jade Elite  S mat toegevoegd aan de collectie. De yoga mat is ontworpen voor de gevorderde en intensieve yoga beoefenaar. Het natuurlijke rubber van de Elite yoga mat is volledig afgestemd op de gevorderde Yogi's en vooral op de Ashtanga Yogi's. Met een dichtere en zwaardere en aan de andere kant fijnere structuur aan de oppervlakte voelt de nieuwe Jade Elite yoga mat aan als fijn schuurpapier. Toch voelt de mat ook zeer comfortabel. Deze nieuwe mat is ontwikkeld en ontworpen vanwege de steeds grotere vraag naar goede grip tijdens het beoefenen van zeer moeilijke asana’s  zonder teveel aan comfort te ondersteunen. De mat is speciaal ontworpen om de meest krachtige en zware oefeningen van de Ashtanga Yoga te doorstaan.

Zoals alle JadeYoga matten ™  is ook deze Elite yoga mat uitsluitend gemaakt van natuurlijk rubber (dus geen schadelijke PVC!) De open celstructuur van natuurlijke rubber JadeYoga ™ zorgt voor een optimale grip. Dit betekent voor u dat u ook een bijzondere goede grip hebt zelfs als het warm is en je zweet veel.

Kenmerken JadeYoga Elite Yoga Mat:

Kleur: zwart onder en groen boven
Lengte: 180 cm
Breedte: 61 cm
Dikte: 0,5 cm
Gewicht: 2400 gram

Waarom zijn de JadeYoga matten het beste zijn voor de natuur?

  1. De matten zijn milieu en klimaat vriendelijk
  2. Uitstekende grip – dus niet uitglijden
  3. Hoog comfort door goede demping
  4. Voor elke verkochte JadeYoga mat wordt een nieuwe boom geplant
  5. Mooie kleuren
  6. Aanbevolen door toonaangevende yogi’s en yogini’s vanuit de hele wereld

Gebruik en onderhoud:

Hoe reinig ik mijn Jadeyoga mat?

Jade yoga matten fungeren als sponzen - en houden het water vast. Wij adviseren u dan ook om de oppervlakte van de mat regelmatig schoon te maken u kunt dit eenvoudig doen door de mat af te nemen met een natte vochtige doek met gewoon water. Zo nu en dan raden wij u aan om uw mat dieper te reinigen. Hierbij is het belangrijk te weten dat de Jade matten fungeren als sponzen en houden water en zeep vast. Het is daarom ook belangrijk de mat grondig na te spoelen en goed te drogen.

Om de duurzaamheid van je Jade yoga mat te verbeteren is het aan te raden om gebruik te maken van een yoga mat handdoek of towel.

U kunt uw mat wassen in een badkuip, schoonspuiten met de douche of tuinslang of in een frontlader wasmachine te doen op een fijn wasprogramma zonder te centrifugeren. Indien u gebruikt wilt van zeep gebruik dan een milde zeep. Gebruik geen olie, oplosmiddelen of schuurmiddelen. De yoga mat moet vervolgens worden opgehangen of plat neergelegd om te drogen. NIET LATEN DROGEN op een plek waarbij de mat  wordt blootgesteld aan direct ZONLICHT!!!

me Geplaatst op 30 Juli 2020 at 16:02

leuk een gratis yogamat!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen