• Manduka eQua Yoga Handdoek Kyi - 183 cm
  • Manduka eQua Yoga Handdoek Kyi - 183 cm
  • Manduka eQua Yoga Handdoek Kyi - 183 cm
  • Manduka eQua Yoga Handdoek Kyi - 183 cm

Manduka eQua Yoga Handdoek Kyi - 183 cm

Manduka eQua Mat Towel Kyi is een handdoek voor het leven. De nieuwste generatie op gebied van multifunctionele handdoeken. Uiterst licht in gewicht.
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€37,00
Incl. btw

Manduka eQua Yoga Handdoek Kyi - 183 cm

Deze handdoek is dikker en zachter voor betere absorptie en een optimale anti slip. De nieuwe en verbeterde eQua Towel is de perfecte partner van alle Manduka kwaliteit yogamatten. De eQua Mat Towel is in verschillende maten verkrijgbaar. Door de handdoek op je yogamat te plaatsen voeg je extra grip toe voor bijvoorbeeld je zweterige voeten en handpalmen. De veelzijdige eQua mat Towel zorgt ervoor dat je vrij blijft van mogelijke bacteriën in de yogaschool of studio. Je kunt de handdoek ook gebruiken als een sjaal of omslagdoek tijdens de koude of afkoelende meditatie sessies. De handdoek is ook ideaal als een zeer absorberende reis of wandel handdoek die een minimale ruimte inneemt in je bagage.

De Manduka eQua is hiermee een multifunctionele handdoek die voor verschillend doeleinden inzetbaar is.

Kenmerken Manduka eQua Yoga Handdoek:

Standaard handdoek
Lengte: 183 cm
Breedte: 67 cm
Gewicht: 0,45 kilo

Meer informatie over yoga handdoeken. Klik hier

Bijzonderheden Manduka eQua Handdoek:

  • Door de strak geweven vezels heb je een zacht en suèdeachtig gevoel. 
  • Het gespleten microfiber technologie zorgt voor een optimale vocht absorptie, een snelle verdamping en een goede grip ook onder vochtige omstandigheden.
  • De eQua Mat Towel geeft meer grip als je deze vochtig maakt.
  • Zeer licht met een goede duurzaamheid.

Gebruik en Onderhoud yoga mat handdoek:

Door de handdoek voor je training licht te besproeien met water creëer je meer grip. De handdoek kan gewassen worden met een hand of machine was. Wij adviseren de Manduka eQua te wassen op een temperatuur van maximaal 30 graden. Het wordt aanbevolen om de handdoek na het wassen op te hangen. Het is ook mogelijk om de handdoek te drogen in een droogtrommel. Maak dan wel gebruik van de laagste stand.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen