• Jade Yoga Fusion XL - Midnight - (188 x 61 x 0,8 cm)
  • Jade Yoga Fusion XL - Midnight - (188 x 61 x 0,8 cm)
  • Jade Yoga Fusion XL - Midnight - (188 x 61 x 0,8 cm)

Jade Yoga Fusion XL - Midnight - (188 x 61 x 0,8 cm)

De Jade Fusion-mat is extra dik voor extra ondersteuning en veerkracht. Met een dikte van 8 mm is de Fusion-mat ideaal voor diverse vormen van yoga. Zeer geschikt voor mensen met gevoelige gewrichten.

Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€144,00
Incl. btw

Jade Fusion XL - Midnight - (188 x 61 x 0,8 cm)

De Jade Fusion-mat is extra dik voor extra ondersteuning en veerkracht. Met een dikte van 8 mm is de Fusion-mat ideaal voor uw herstellende yoga, Pilates of core fitnesstraining of gewoon voor wanneer u dat extra comfort wilt. De Fusion-mat is 61 cm breed en verkrijgbaar in de kleur Midnight met een lengte van 188 cm

Jade is alles wat je wilt in een yogamat - mooie kleuren, ongelooflijke grip, groot comfort en eco-vriendelijk. Jade matten zijn gemaakt op een duurzame manier van natuurlijk rubber getapt uit rubberbomen, een hernieuwbare bron. In tegenstelling tot andere matten bevatten Jade matten geen PVC, EVA of ander synthetisch rubber en worden ze in de Verenigde Staten gemaakt met inachtneming van alle Amerikaanse milieu-, arbeids- en consumentenbeschermingswetten. En door onze samenwerking met Trees for the Future, JADE PLANTS A TREE FOR EVERY MAT SOLD – intussen zijn er al meer dan 2 MILLION-bomen geplant.

Afmeting van de Jade Fusion XL:

Dikte: 5/16" (8mm)

Breedte: 24" (61cm)

Lengte: 74'' (188cm)

Gewicht: 4kg

Latex Info:

Hoewel Jade matten voor 99% latexvrij zijn maar omdat ze toch afkomstig zijn van rubberbomen, kunnen er sporen van latexeiwitten in de matten zitten, dus we raden personen met een latexallergie aan om contact met deze mooie Fusion matten te vermijden.

Gebruik en onderhoud Jade Fusion

Wekelijks de mat met een vochtige doek (alleen water!) afvegen. Doe je regelmatig intensieve trainingen, doe dit dan na elk gebruik.

Leg de mat NOOIT in de wasmachine of droger. Gebruik of droog de mat niet buiten. Zon of UV-licht beschadigt het natuurrubber. Gebruik NOOIT alcohol, oplosmiddelen op basis van petroleum of etherische oliën.

Jadematten hebben een rubberen geur die niet iedereen kan waarderen – maar dit is ook uw garantie dat Jadematten duurzaam zijn gemaakt met natuurrubber. Deze natuurlijke geur is normaal en zal na verloop van tijd verdwijnen.

VERMIJD BLOOTSTELLING AAN DIRECT ZONLICHT

De beste yogamat van de natuur!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen