• Jade Yoga Harmony Professional 180 cm - Clay (5mm)
  • Jade Yoga Harmony Professional 180 cm - Clay (5mm)

Jade Yoga Harmony Professional 180 cm - Clay (5mm)

Jade Yoga Harmony Professional Yogamatten zijn gemaakt van milieuvriendelijk natuur rubber met een bijzonder goede anti-slip eigenschappen.
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€79,95 €75,95

Incl. btw

Jade Harmony Professional Yoga Mat - Clay

JadeYoga is een nieuwe ecologische yogamat uit de Verenigde Staten. (In de Verenigde Staten is de Jade Harmony Professional door Consumersearch.com uitgeroepen tot de beste milieu vriendelijke yoga mat.) De mat is van 100% natuur rubber (dus geen schadelijk PVC!) en ook in de VS gefabriceerd. De open celstructuur van de Jade Harmony Professional garandeert een optimale grip. Dit betekent voor u dat u nooit meer zal uitglijden tijdens het uitvoeren van u asana’s zelf niet als het warm is en je behoorlijk moet zweten.

Jade Yoga Harmony Professional Yogamatten zijn gemaakt van milieuvriendelijk natuur rubber met een bijzonder goede anti-slip eigenschappen. Met een dikte van 0,5 cm heeft de Harmony Professional bijzonder goede demping en vormt hiermee een belangrijke basis voor de dagelijkse yogabeoefening.

Kenmerken Jade Yoga Harmony Professional Yoga Mat:

Gewicht: 2000 gram 
Kleur: klei kleur

Lengte: 180 cm 
Breedte: 61 cm
Dikte: 0,5 cm
Bijzonderheden: De dempingswaarde van deze yogamat is ongeveer gelijk aan de demping van een PVC mat met een dikte van 0,65 cm. Er is ook een iets dunnere en lichtere Jade yoga Travel Mat. Het enige verschil met de Jade Harmony is de dikte (minder demping) en het gewicht. De materiaal eigenschappen zijn volledig identiek. De Travel Mat is dus net zo goed als de Harmony Professional voor het uitvoeren van je oefeningen. De Travel Mat heeft dus iets minder demping maar daar tegenover is deze gemakkelijker te vervoeren en goedkoper.

Waarom zijn de JadeYoga matten het beste zijn voor de natuur?

  • De matten zijn milieu en klimaat vriendelijk
  • Uitstekende grip – dus niet uitglijden
  • Hoog comfort door goede demping
  • Voor elke verkochte JadeYoga mat wordt een nieuwe boom geplant
  • Mooie kleuren
  • Aanbevolen door toonaangevende yogi’s en yogini’’s


Gebruik en onderhoud Jade Harmony yoga mat

Hoe reinig ik mijn Jadeyoga mat? Jade yoga matten fungeren als sponzen - en houden het water vast. Wij adviseren u dan ook om de oppervlakte van de mat regelmatig schoon te maken u kunt dit eenvoudig doen door de mat af te nemen met een natte vochtige doek met gewoon water. Zo nu en dan raden wij u aan om uw mat diep te reinigen. Hierbij is het belangrijk te weten dat de Jade matten fungeren als sponzen en houden water en zeep vast. Het is daarom ook belangrijk de mat grondig na te spoelen en goed te drogen. 


Om de duurzaamheid van je Jade yoga mat te verbeteren is het aan te raden om gebruik te maken van een yoga mat handdoek of towel.

U kunt uw mat wassen in een badkuip, schoonspuiten met de douche of tuinslang of in een frontlader wasmachine te doen op een fijn wasprogramma zonder te centrifugeren. Indien u gebruikt wilt van zeep gebruik dan een milde zeep. Gebruik geen olie, oplosmiddelen of schuurmiddelen. De yoga mat moet vervolgens worden opgehangen of plat neergelegd om te drogen. NIET LATEN DROGEN op een plek waarbij de harmony professional mat  wordt blootgesteld aan direct ZONLICHT!!!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen