• Jade Yoga Voyager reis mat - Olijf groen
  • Jade Yoga Voyager reis mat - Olijf groen

Jade Yoga Voyager reis mat - Olijf groen

De Jade Yoga Voyager is een extra dunne en lichte reis mat. Je kunt deze mat opvouwen tot de omvang van een yoga blok. Zo past deze makkelijk in een tas, koffer of een rugzak.
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€39,95
Incl. btw

Jade Yoga Voyager reis mat - Olijf groen

De Jade Voyager is de ideale yoga mat voor yogi's die veel onderweg zijn en voor wie houden van een direct contact met de grond. De Voyager heeft een bovenkant voor optimale grip en een onderkant die zorgt voor stabiliteit en grip op de vloer. Als je op zoek bent naar een mat met veerkracht en comfort dan is dit niet de beste keuze. Ben je op zoek  naar een yoga mat die weinig ruimte neemt of die je kunt gebruiken over een andere mat dan is de Jade Voyager mat de perfecte oplossing.

Het weefsel dat normaal gesproken in de andere matten uit de Jade serie is verwerkt is bij deze reismatten aan de onderzijde zichtbaar.

Jade heeft alles wat je mag wensen van een goede yogamat. Mooie kleuren, ongelofelijke grip, comfort en eco vriendelijkheid. De Jade Yogamatten worden gemaakt van 100% natuurrubber getapt van een rubberboom. In tegenstelling tot veel andere matten bevatten de Jade matten geen PVC, EVA of andere synthetische rubber. Jade plant voor elk verkochte yoga mat een boom. Intussen hebben ze al meer als een miljoen bomen geplant.

Specificatie Jade Yoga Voyager reis mat

Lengte: 173 cm
Breedte: 61 cm
Dikte: 1,6 mm
Gewicht: 680 gram
Kleur: Olijf groen
Materiaal: 100% natuurlijk rubber gemaakt in Amerika onder toezicht van de Amerikaanse wetten voor milieu, arbeid en consumenten bescherming.

Gebruik en onderhoud

Hoe reinig ik mijn Jadeyoga mat? Jade yoga matten zijn open celstructuur matten en fungeren als een spons - ze houden het water dus vast. Wij adviseren u dan ook om de oppervlakte van de mat regelmatig schoon te maken met een natte vochtige doek . Het is belangrijk de mat altijd goed te drogen alvorens deze op te bergen. 

Je kunt de mat wassen in een badkuip, schoonspuiten in de douche of met een tuinslang. Indien je gebruik wenst te maken zeep gebruik dan een milde zeep. Gebruik geen olie, oplosmiddelen of schuurmiddelen. De yoga mat moet vervolgens worden opgehangen of plat neergelegd om te drogen. Dit kun je het beste doen in een geventileerde droge ruimte. NIET LATEN DROGEN op een plek waarbij de mat wordt blootgesteld aan direct ZONLICHT!!!

Als je deze reismat regelmatig als klein pakketje opgevouwen mee neemt op reis kan deze net als je kleding gaan kreukelen. Wij willen je dan ook adviseren als je niet onderweg bent om de mat opgerold op te bergen. Zo kun je het kreukelen van de Jade Voyager reis mat tot een minimum beperken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen