• Liforme Yoga Pad - Grey
  • Liforme Yoga Pad - Grey
  • Liforme Yoga Pad - Grey
  • Liforme Yoga Pad - Grey
  • Liforme Yoga Pad - Grey

Liforme Yoga Pad - Grey

De liforme Yoga Pad is een bijzonder handige pad die je gemakkelijk mee kunt nemen naar de studio of eenvoudig kunt gebruiken in combinatie met een andere yoga mat.

Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€55,00 €39,00

Incl. btw

Liforme Yoga Pad - Grijs

Je kunt deze handzame Yoga pad van Liforme zien als het 'broertje' van de grote Liforme Yoga Mat. Het is echt een mini matje welke je heel gemakkelijk in een kleine tasje mee kunt nemen op reis of naar de studio. De mini mat van Liforme is een bijzonder handig hulpmiddel om je het comfort, stabiliteit en de grip te geven die je nodig hebt, zelfs als je je Liforme Yoga Mat of Liforme Travel Mat niet mee kunt nemen.

Kenmerken Liforme Yoga Pad:

Kleur:Grijs
Lengte: 30 cm 
Breedte: 64 cm 
Dikte: 4,2 mm
Gewicht: 650 gram

Gebruik en onderhoud:

het schoonmaken van de Liforme yoga pad is zeer eenvoudig. De mat is zorgvuldig ontworpen zodat deze zeer hygiënisch is. De mat heeft een dunne bovenlaag waardoor het vocht niet diep in de mat dringt. Daarnaast zorgt de dunne bovenlaag ervoor dat het zweet/vocht snel kan verdampen en dus sneller kan drogen. Dit is tegenstelling tot veel andere yogamatten.

Reinig de yoga mat met een á twee druppels eco-vriendelijk wasmiddel aangevuld met een liter water. Maak geen gebruik van een zachte spons of doek en dus geen schurende spons om de mat schoon te boenen.

Je kunt de mat natuurlijk na je yoga les opgerold in de bijgeleverde yoga tas mee naar huis nemen om deze vervolgens uitgerold te laten drogen. Laat de Liforme mat plat op de grond drogen in een niet vochtige ruimte.

Waarschuwing: Voor het schoonmaken van een Liforme is het belangrijk om je aan de schoonmaakvoorschriften van Liforme te houden. Andere schoonmaakmiddelen kunnen de mooie eigenschappen van de Liform mat of pad beschadigen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen