• Manduka Align Yoga riem - Midnight
  • Manduka Align Yoga riem - Midnight

Manduka Align Yoga riem - Midnight

Deze Manduka Align yoga riem is gemaakt naar de oorspronkelijke B.K.S. Iyengar ontwerp, de Cotton Yoga riem - strap komt met een sterke, makkelijk te gebruiken gesp.

Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€16,00
Incl. btw

Manduka Align yoga riem - Midnight

Deze riem is gemaakt naar de oorspronkelijke B.K.S. Iyengar ontwerp, de Cotton Yoga riem - strap komt met een sterke, makkelijk te gebruiken gesp voor extra bereik of je veilig in een houding te houden. Met behulp van de yoga riem moet dit je dagelijkse practice naar een hoger niveau brengen.

Yogariemen worden tegenwoordig bij veel vormen van yoga gebruikt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de yoga strap één van de meest verkochte yoga props is. De yoga strap wordt voornamelijk gebruikt voor het vergroten van de flexibiliteit van je spieren en als hulpmiddel bij het uitvoeren van je asana's - oefeningen.

Specificaties Manduka yoga riem - strap 

Kleur:Midnight (blauw)
Lengte: 244 cm
Breedte: 4,4 cm
Gewicht: 200 gram
Materiaal: Gemaakt van ongebleekt katoen met een hoge treksterkte door de manier waarop het katoen is geweven.  Duurzaam en gebruiksvriendelijke gesp gemaakt van sterk staal.

Onderhoud: Machine fijnwas op maximaal 30 graden. Hang riem op om te drogen of voorzichtig in de wasdroger op lage temperatuur.

Met behulp van de Manduka Align yoga riem - strap moet dit je yoga practice naar een hoger niveau brengen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen