• Manduka eKO mat - Midnight 2.Tone 180 cm
 • Manduka eKO mat - Midnight 2.Tone 180 cm
 • Manduka eKO mat - Midnight 2.Tone 180 cm
 • Manduka eKO mat - Midnight 2.Tone 180 cm
 • Manduka eKO mat - Midnight 2.Tone 180 cm

Manduka eKO mat - Midnight 2.Tone 180 cm

De gerenommeerde Manduka eKO mat is vernieuwd en voorzien van een verbeterde functionaliteit. De eKO mat biedt nu een ongeëvenaarde grip zelfs onder de meest zweterige omstandigheden.

Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€90,00 €77,50

Incl. btw

Manduka eKO Mat Midnight 2.Tone 180 cm (Gratis verzending)

De gerenommeerde Manduka eKO mat is vernieuwd en voorzien van een verbeterde functionaliteit. De eKO mat biedt nu een ongeëvenaarde grip zelfs onder de meest zweterige omstandigheden. Naast haar superieure grip biedt de mat je uitzonderlijke comfort en prestaties. De eKO mat is milieuvriendelijk en gemaakt van biologisch afbreekbaar rubber. Het natuurlijke rubber is niet geoogst van bomen uit het Amazone gebied. De natuurlijke rubber mat ondersteunt en geeft demping aan je lichaam terwijl je tevens een bijdrage levert aan de bescherming van de planeet.

De vernieuwde op geribbeld water gelijkende toplaag (bovenzijde) beschikt over een innovatieve gesloten cel structuur oppervlakte. Deze top laag creëert een hygiënische barrière tegen het opnemen van zweet en bacteriën. 

Kenmerken Manduka eKO mat:

Lengte: 180 cm (L = 200 cm)
Breedte: 66 cm (L = 66 cm)
Dikte: 5 mm (L = 5 mm)
Gewicht: 3,1 kilo ( L = 3,4 kilo)

Voor aanvullende informatie verwijzen wij naar de FAQ’s Manduka eKO serie

Bijzonderheden eKO mat:

 • Ongeëvenaarde grip ook onder de meest zweterige omstandigeheden.
 • Meest duurzame natuurlijke rubber yoga mat op de markt.
 • Gemaakt van biologisch afbreek rubber. De runner is niet geoogst van bomen uit het Amazone gebied.
 • De mat is ontwikkelt door yoga leraren in een periode van 4 jaar.
 • De mat is 99% latexvrij en dus ook veilig te gebruiken voor mensen latex.
 • Voor meer informatie, aarzel niet voor onze FAQ pagina te bezoeken.
 • De lagen technologie  zorgt voor een optimale combinatie van grip, comfort en duurzaamheid.


Grip en duurzaamheid (toplaag): Door de geribbelde water structuur van het oppervlak geeft de mat erg veel grip. Door de gesloten celstructuur blijft het vocht (zweet) buiten de mat, waardoor bacteriën geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Het zorgt ook voor een betere duurzaamheid.

Comfort en demping: de onderste laag is gemaakt van natuurlijk rubber met een open celstructuur. Dit zorgt voor demping en optimale ondersteuning van het lichaam.

Gebruik en onderhoud:

De eKO mat kan het best gereinigd worden met een natuurlijk schoonmaakmiddel. Wij adviseren om de mat schoon te maken met een 50/50 oplossing van water en een natuurlijk azijn, cider of u kunt de kant en klaar oplossing gebruiken van Manduka. De mat vervolgens af te spoelen met helder water (kraanwater). Wij adviseren om de mat niet in de wasmachine te doen omdat dit het afbreekproces zal versnellen.

LET OP!!! Stel de mat niet bloot aan een grote hoeveelheden zonlicht. Dit kan het oxidatieproces versnellen en de samenstelling van de mat veranderen waardoor hij zijn unieke eigenschappen verliest.

Opbergen: als de mat nat is adviseren wij om deze eerst te laten drogen alvorens deze op te rollen en te bergen. Dit kan ten koste gaan van de duurzaamheid.

Door het productieproces is de Manduka eKO mat voor 99% latex vrij en dus veilig te gebruiken voor mensen die overgevoelig zijn voor latex. Als je ook gevoelig bent voor sporen van latex adviseren wij om een Yoga mat uit de Manduka PRO aan te schaffen.

De manduka eKO mat is de iedeale mat voor mensen die optimale grip en comfort wensen.

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen