• Manduka eKOlite yoga mat Truth blue - 4 mm
 • Manduka eKOlite yoga mat Truth blue - 4 mm
 • Manduka eKOlite yoga mat Truth blue - 4 mm
 • Manduka eKOlite yoga mat Truth blue - 4 mm

Manduka eKOlite yoga mat Truth blue - 4 mm

Manduka eKO lite yoga mat truth blue is gemaakt met een drie-lagen technologie voor een optimale combinatie van grip, duurzaamheid en slip-weerstand.
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€65,00 €57,50

Incl. btw

Manduka eKOlite Mat Truth blue 180 cm

De Manduka eKO lite mat is vernieuwd en voorzien van een verbeterde functionaliteit. De eKO mat biedt nu een ongeëvenaarde grip zelfs onder de meest zweterige omstandigheden. Naast haar superieure grip biedt de mat je uitzonderlijke comfort en prestaties. De eKO lite mat is milieuvriendelijk en gemaakt van biologisch afbreekbaar rubber. Het natuurlijke rubber is niet geoogst van bomen uit het Amazone gebied. De natuurlijke rubber mat ondersteunt en geeft demping aan je lichaam terwijl je tevens een bijdrage levert aan de bescherming van de planeet. 

Kenmerken Manduka eKOlite mat Truth Blue:

Lengte: 180 cm
kleur: blauw
Breedte: 61 cm 
Dikte: 4 mm 
Gewicht: 2,1 kilo

Voor aanvullende informatie verwijzen wij naar de FAQ’s Manduka eKO serie

Bijzonderheden Manduka eKOlite serie:

 • Ongeëvenaarde grip ook onder de meest zweterige omstandigeheden.
 • Meest duurzame natuurlijke rubber yoga mat op de markt.
 • Gemaakt van biologisch afbreek rubber. De runner is niet geoogst van bomen uit het Amazone gebied.
 • De mat is ontwikkelt door yoga leraren in een periode van 4 jaar.
 • Deze eco mat is gemaakt zonder PVC of andere giftige weekmakers.
 • De mat is 99% latexvrij en dus ook veilig te gebruiken voor mensen latex.
 • Alle postindustriële afval is zorgvuldig verzameld en gebruikt in de productie van andere materialen maken waardoor nul afval productie proces is ontstaan.
 • Reis mat. Deze mat is gemakkelijk mee te nemen voor onderweg.


Grip en duurzaamheid (toplaag): Door de geribbelde water structuur van het oppervlak geeft de mat erg veel grip. Door de gesloten celstructuur blijft het vocht (zweet) buiten de mat, waardoor bacteriën geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Het zorgt ook voor een betere duurzaamheid. 

Comfort en demping: de onderste laag is gemaakt van natuurlijk rubber met een open celstructuur. Dit zorgt voor demping en optimale ondersteuning van het lichaam.

Gebruik en onderhoud Manduka eKOlite yoga mat:

De eKO mat kan het best gereinigd worden met een natuurlijk schoonmaakmiddel. Wij adviseren om de mat schoon te maken met een 50/50 oplossing van water en een natuurlijk azijn, cider of u kunt de kant en klaar oplossing gebruiken van Manduka. De mat vervolgens af te spoelen met helder water (kraanwater). Wij adviseren om de mat niet in de wasmachine te doen omdat dit het afbreekproces zal versnellen.

LET OP!!! Stel de mat niet bloot aan een grote hoeveelheden zonlicht. Dit kan het oxidatieproces versnellen en de samenstelling van de mat veranderen waardoor hij zijn unieke eigenschappen verliest.

Opbergen: als de mat nat is adviseren wij om deze eerst te laten drogen alvorens deze op te rollen en te bergen. Dit kan ten koste gaan van de duurzaamheid.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen