• Manduka Natuurlijk rubber Mat wash spray - Palma Rosa

Manduka Natuurlijk rubber Mat wash spray - Palma Rosa

Manduka rubber mat wash is een op azijn gebaseerde reiniger die specifiek is gericht op het schoonmaken en herstellen van uw natuurlijke rubber mat.
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€13,50
Incl. btw

Manduka rubber mat wash spray - Palma Rosa

Natuurlijk rubber yogamat reiniger aanbevolen voor alle Manduka eKO Series Matten. Manduka's Mat Wash is een biologisch reinigingsmiddel met essentiële oliën speciaal ontwikkeld om uw yoga mat schoon en ruiken fris te houden. Biologisch afbreekbaar, fosfaat en alcohol-vrij, Mat Wash bevat azijn om te helpen bij oxidatie proces en herstellen van kleur, chelaatvormers die helpen bij het schoonmaken, fosfaatvrije plantaardige olie op basis van oppervlakte-actieve stoffen die een betere oppervlak penetratie te bevorderen, en gecertificeerde biologische essentiële oliën.

Eigenschappen Manduka rubber mat wash

Gewicht: 277 gram
Inhoud: 24 cl
Geur: Palma Rosa

Gebruik:

Dagelijkse schoonmaakbeurt: Spray ongeveer 20 pompjes direct op mat. Neem de mat af met een vochtige doek. Laat drogen aan de lucht voor gebruik.

Grondige schoonmaakbeurt: Spray ongeveer 55 pompjes direct op mat en laat inwerken gedurende 5 minuten.

Gebruik een vochtige doek en wrijf goed over je yoga mat om vuil en vlekken te verwijderen. Neem de yogamat af met een schone doek. Laat drogen in een frisse en droge omgeving voordat je de mat weer gebruikt.

Manduka rubber mat wash is een op azijn gebaseerde reiniger die specifiek is gericht op het schoonmaken en herstellen van uw natuurlijke rubber mat.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen