Manduka with Adriene PRO Balance - 216 cm - Limited

Manduka heeft een prachtige nieuwe collectie in samenwerking met yogadocente en actrice Adriene Mishler. Haar Youtube kanaal en community "Yoga with Adriene" heeft inmiddels 11,3 miljoen abbonnees en hiermee maakt ze yoga toegankelijk voor iedereen. Deze extra lange PRO Balance van Adriene Charcoal en Rock is net als de andere Manduka PRO matten een echte allrounder met een ongeëvenaard comfort. Ideaal om jouw dag te starten of af te sluiten met Yoga with Adriene.

Manduka

Manduka with Adriene PRO Balance - 216 cm - Limited

Adriene Mishler weet al sinds 2014 yogi's over de hele wereld voor zich te winnen. Met haar goede gevoel voor humor, haar Texaanse accent en haar lieve hond Benji laat ze in haar gratis Youtube video's zien dat yoga echt voor iedereen is. Je kunt de lessen in je eigen vertrouwde omgeving volgen. Het gaat niet om perfecte yogahoudingen. Iedere video is een beleving op zich. Adriene is als een goede vriendin die op bezoek komt. Door haar video's raak je enthouasiast over yoga, je lichaam, je geest en het leven zelf. 

Om te vieren dat Yoga with Adriene bijna 10 jaar bestaat heeft Manduka samen met Adriene een nieuwe collectie uitgebracht. "Het is de beste yogamat. Toen ik éénmaal op een Manduka stond wilde ik geen andere mat meer. Deze mat is mijn favoriet", aldus Adriene Mishler.

Het uitrollen van je yogamat is als thuiskomen, net als de yoga video's van Yoga with Adriene. Tijd voor jezelf en tijd om je balans op te maken. Deze samenwerking is een symbool van deze balans. De collectie bestaat uit prachtige neutrale kleuren die in iedere ruimte bij je thuis zal passen. 

Alle matten uit de PRO serie hebben een gesloten-cel oppervlak welke nooit vocht zal opnemen. Hierdoor zal de mat glad aanvoelen als je bezweet bent, dus we raden je in dit geval aan de mat te combineren met een van onze handdoeken om vocht te absorberen en je extra grip te geven onder vochtige omstandigheden. Als je hot yoga beoefent, raden we een handdoek aan voor volledige bedekking van de mat.

Gemaakt in Duitsland van PVC. De PRO-serie is STANDARD 100 gecertificeerd door OEKO-TEX®️ (12.HUS.17706 | Hohenstein HTTI) om u te beschermen tegen schadelijke stoffen. De matten uit de PRO-serie zijn ook geschikt om te recyclen.

Bijzonderheden Manduka PRO Mat

 • Standaard PRO: 3,4kg; 180cm x 66cm; 6mm dik
 • Extra Lange PRO: 4,3 kg; 215 x 66 cm; 6 mm dik
 • Hygiënisch gesloten-cel oppervlak, houdt vocht en bacteriën op afstand, waardoor de levensduur wordt verlengd en het                schoonmaken een koud kunstje wordt
 • De hoge dichtheid zorgt voor ongeëvenaard comfort en bescherming van de gewrichten
 • Het speciale stippenpatroon houdt de mat op zijn plaats
 • Professionele medium grip, zoals aanbevolen door yoga leraren, stelt je in staat om tussen houdingen te bewegen zonder aan de  mat te kleven
 • De grip van de PRO serie verbetert met het gebruik. De beste manier om je mat in te werken is oefenen, oefenen, oefenen
 • Emissievrije productie
 • 100% latexvrij
 • Standaard 100 door OEKO-TEX® gecertificeerd
 • De PRO Series is met de hand afgewerkt dus kan soms iets in lengte verschillen
 • Colorfields kleuren worden met de hand bewerkt, dus elk patroon zal uniek zijn
 • Pro Tip: We raden aan om de PRO Series te combineren met een van de equa® handdoeken om vocht te absorberen en de grip  te vergroten. Tijdens een zweterige practice raden we aan de PRO Series te combineren met een equa® mat handdoek.
 • Als je PRO verslijt door regelmatig gebruik en deze niet langer in staat is om te presteren zoals bedoeld, zullen we deze          vervangen onder de levenslange garantie

Specificaties

Merk:Manduka
Lengte:215 cm
Breedte:66 cm
Dikte:6 mm
Gewicht:4,3 kg
Kleur:Grijs
Kleur:Beige
Materiaal:PVC

Gebruik en onderhoud

Opbergen: rol je Manduka PRO Balance op met de bovenkant naar buiten gericht. Dit houdt de hoeken van de mat vlak.

De yoga mat breken: de klanten die de Manduka PRO serie gebruiken hebben ontdekt dat de beste manier om de mat stroever te krijgen is door de mat zoveel mogelijk te gebruiken. Als je de mat dagelijks gebruikt zal deze sneller stroever worden.

Een andere manier is om de yoga mat een halve middag in de zon te leggen of deze te bestrooien met zeezout dit vochtig te maken en vervolgens te boenen met een stevige borstel. Meer informatie over een PVC mat stroever maken.

Schoonmaken:  Voor het schoonmaken van de PVC yoga mat adviseren het gebruik van Manduka Mat Renew of een reiniger zonder oplosmiddelen. Maak hierbij gebruik van een schone vochtige doek of spons. Hang de mat na schoonmaken te drogen in de zon of op een andere goed ventilerende plek.  De Manduka PRO Balance kan niet in de wasmachine!

Bestel Manduka with Adriene PRO Balance - 216 cm - Limited

Omschrijving

Manduka heeft een prachtige nieuwe collectie in samenwerking met yogadocente en actrice Adriene Mishler. Haar Youtube kanaal en community "Yoga with Adriene" heeft inmiddels 11,3 miljoen abbonnees en hiermee maakt ze yoga toegankelijk voor iedereen. Deze extra lange PRO Balance van Adriene Charcoal en Rock is net als de andere Manduka PRO matten een echte allrounder met een ongeëvenaard comfort. Ideaal om jouw dag te starten of af te sluiten met Yoga with Adriene.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard