• Manduka MDK - Fit Premium fitness mat - 8mm
  • Manduka MDK - Fit Premium fitness mat - 8mm
  • Manduka MDK - Fit Premium fitness mat - 8mm
  • Manduka MDK - Fit Premium fitness mat - 8mm
  • Manduka MDK - Fit Premium fitness mat - 8mm

Manduka MDK - Fit Premium fitness mat - 8mm

De Manduka MDK FIT premium mat is geschikt voor Fitness, Pilates maar ook voor mensen die iets meer dikte, comfort en veerkracht wensen tijdens hun yoga oefeningen.

Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

€55,00 €45,00

Incl. btw

Manduka MDK FIT Premium Mat

Breng jij je trainingen ook naar een hoger niveau met de Manduka MDK FIT premium mat. Deze mat is geschikt voor Fitness, Pilates maar ook voor mensen die iets meer comfort wensen tijdens hun yoga oefeningen. Door zijn dikte (8mm) is deze mat iets minder geschikt voor oefeningen waarbij balans centraal staat. Bij Manduka heeft men al meer dan 20 jaar ervaring met het fabriceren van yogamatten. Deze ervaring in combinatie met de nieuwste technologie heeft men toegepast om de perfecte mat te fabriceren voor alle vloeroefeningen. De Manduka MDK FIT combineert een zeer duurzame constructie met een optimale ondersteuning en veerkracht. Met een gesloten, antimicrobiële oppervlakte is deze mat eenvoudig te onderhouden.

Kenmerken van de Manduka Black PRO Mat

Lengte: 180 cm
Breedte: 61 cm
Dikte: 0,8 cm
Gewicht: 2100 gram
Kleur: Grijs
Oppervlak: gesloten celstructuur
Materiaal: Deze mat is gemaakt van dezelfde PVC waar ook de PRO en de PROlite zijn gemaakt, dat inhoudt dat de yoga mat emisie vrij wordt geproduceerd en vrij is van schadelijke stoffen zoals Phthalate en AZO.
Certificering: Deze yogamat is voorzien van de hoogste certificering van de Öko-TEX  en daarmee ook geschikt voor recycling
Geschikt: voor Pilates, Fitness en de rustigere vormen van yoga.
Extra: De mat heeft 2 metalen ogen zodat deze eenvoudig is op te hangen.

Gebruik en onderhoud:

Opbergen: rol je Manduka Premium MDK FIT mat op met de bovenkant naar buiten gericht. Dit houdt de hoeken van de mat vlak.

De yoga mat breken: de klanten die deze MDK FIT premium mat gebruiken hebben ontdekt dat de beste manier om de mat stroever te krijgen is door de mat zoveel mogelijk te gebruiken. Als je de mat dagelijks gebruikt zal deze sneller stroever worden.

Een andere manier is om de yoga mat een halve middag in de zon te leggen of deze te bestrooien met zeezout dit vochtig te maken en vervolgens te boenen met een stevige borstel. Meer informatie over een PVC mat stroever maken.

Schoonmaken: Voor het schoonmaken van de PVC mat adviseren het gebruik van Manduka Mat Renew of een reiniger zonder oplosmiddelen. Maak hierbij gebruik van een schone vochtige doek of spons. Hang de mat na schoonmaken te drogen in de zon of op een andere goed ventilerende plek. De Manduka MDK FIT Mat kan niet in de wasmachine!

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen