• Meditatiekussen halve maan Créme
  • Meditatiekussen halve maan Créme

Meditatiekussen halve maan Créme

De halve maan meditatiekussens uit onze studio serie zijn gemaakt van 100% katoen. Deze kussens zijn ideaal voor de lotushouding en kleermakerszit.
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€24,90
Incl. btw

Meditatiekussen halve maan Créme

Deze halve maan meditatiekussens uit onze studio serie zijn bijzonder geschikt voor mensen die in een halve lotushouding, een hele lotus- houding of in de kleermakerszit zitten. De vorm van de halve maan kussen heeft als voordeel dat het in het voorste gedeelte veel ondersteuning aan het zitvlak en de dijen biedt en dat er veel ruimte is om je benen dicht onder je lichaam te plaatsen. Een ander voordeel is dat het kussen een wig vorm heeft waardoor je bekken automatisch naar voren kantelt. Dit zorgt voor een ideaal uitgangspunt voor een goed zit positie.

Specificaties meditatiekussen basis halve maan:

Afmeting: BR 40 x D 20 x 13cm
Gewicht: 1700 - 2000 gram
Kleur kussen: Créme
Materiaal: 100% katoen
Vulling: Boekweit

Bijzonderheden: Een praktisch handvat aan uw meditatiekussen maakt het eenvoudig om het kussen te verplaatsen of te vervoeren.

Gebruik en onderhoud:
De buiten en binnen hoes kan zonder de boekweit vulling worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Wij adviseren u altijd eerst de hoes schoon te maken met een natte doek. Het meditatiekussen regelmatig voorzichtig uit te kloppen en te stofzuigen dit zal de houdbaarheid van het meditatiekussen bevorderen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen