• Meditatiekussen rond zwart - laag

Meditatiekussen rond zwart - laag

Koop je lage meditatiekussen uit onze studio serie direct online voor de beste prijs. Met ons grote assortiment is er altijd een meditatiekussens naar wens!
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
Bestel 5 voor €19,50 per stuk en bespaar 11%

Bestel 10 voor €18,50 per stuk en bespaar 16%

€21,90
Incl. btw

Meditatiekussen rond - Zwart - Laag

Dit mooie kussen uit onze studio serie is gemaakt van 100% katoen. Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Binnen en buitenkussen zijn voorzien van een ristsluiting waardoor je het kussen gemakkelijk schoon kunt maken.

Een meditatiekussen is belangrijk als ondersteuning tijdens het mediteren. Het kussen creëert een licht hogere positie waardoor je een stevige en uitgebalanceerde zithouding kunt creëren.

Het is mogelijk om het kussen voor verschillende zithoudingen (kleermakerszit, halve en hele lotus en geknielde zit)  te gebruiken zodat je comfortabel en ontspannen kunt zitten.

Kenmerken meditatiekussen rond laag

Afmeting: 30 x 10-12 cm
Gewicht: 1600 - 1800 gram
Kleur kussen: zwart
Materiaal: katoen (canvas katoen 360 GSM)
Vulling:Geschoond boekweit
Extra: Aanvullende informatie en welk kussen je het beste kunt kiezen.

Bijzonderheden Meditatiekussen:

De kussens zijn voorzien van een praktisch handvat waarmee u het kussen eenvoudig kunt verplaatsen of vervoeren.

Gebruik en onderhoud:

De buiten en binnen hoes van een meditatiekussen uit de studio serie kan zonder de boekweit vulling worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Wij adviseren u altijd eerst de hoes schoon te maken met een natte doek. Door het kussen regelmatig voorzichtig uit te kloppen en te stofzuigen zal de houdbaarheid van het kussen bevorderen.

Wij adviseren niet met een kussen te gooien of deze hard te laten vallen. hierdoor kunnen naden en ritssluiting van het meditatiekussen beschadigen.

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen