SALE
Meditatiekussen zwart
Meditatiekussen zwart

Meditatiekussen rond Zwart

Bestel je meditatiekussen uit onze studio serie direct online voor de beste prijs. Er is altijd een meditatiekussens naar wens! Diverse kleuren.

Meditatiekussen rond Zwart

Meditatiekussen rond - Zwart

Dit mooie kussen uit onze studio serie is gemaakt van 100% katoen. Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Binnen en buitenkussen zijn voorzien van een ristsluiting waardoor je het kussen gemakkelijk schoon kunt maken.

Een meditatiekussen is belangrijk als ondersteuning tijdens het mediteren. Het kussen creëert een licht hogere positie waardoor je een stevige en uitgebalanceerde zithouding kunt creëren.

Het is mogelijk om het kussen voor verschillende zithoudingen (kleermakerszit, halve en hele lotus en geknielde zit)  te gebruiken zodat je comfortabel en ontspannen kunt zitten.

Kenmerken meditatiekussen rond 

Aanvullende informatie en welk kussen je het beste kunt kiezen.

De kussens zijn voorzien van een praktisch handvat waarmee u het kussen eenvoudig kunt verplaatsen of vervoeren.

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

Meditatie kussen hoog Meditatiekussentje Meditatiekussen halve maan Goedkope meditatiekussens Yoga shop Yoga hulpmiddelen

Specificaties

Diameter:30 cm
Hoogte:13-15 cm
Gewicht:2,2 kg
Kleur:zwart
Materiaal:katoen
Vulling:boekweitkaf

Gebruik en onderhoud

De buiten en binnen hoes van een meditatiekussen uit de studio serie kan zonder de boekweit vulling worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Wij adviseren u altijd eerst de hoes schoon te maken met een natte doek. Door het kussen regelmatig voorzichtig uit te kloppen en te stofzuigen zal de houdbaarheid van het kussen bevorderen.

Wij adviseren niet met een kussen te gooien of deze hard te laten vallen. hierdoor kunnen naden en ritssluiting van het meditatiekussen beschadigen.

Bestel Meditatiekussen rond Zwart
Meditatiekussen zwart

Omschrijving

Bestel je meditatiekussen uit onze studio serie direct online voor de beste prijs. Er is altijd een meditatiekussens naar wens! Diverse kleuren.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard