Yogamat Online: de plek voor je yogamatten!

Ben je op zoek naar een yogamat, een meditatiekussen of yogakleding? Bij Yogamat Online ben je aan het juiste adres voor al je yogaspullen! In ons assortiment vind je een breed scala aan duurzame en milieuvriendelijke yogamatten, mediatiekussens en yogakleding, die je de kwaliteit, het comfort en de grip bieden die je zoekt. Kijk in alle rust rond in onze webwinkel, of vraag een van onze medewerkers om hulp bij het uitzoeken van een geschikte yoga mat. Je bereikt onze medewerkers geheel vrijblijvend via onze online helpdesk. Het is ons streven om iedereen aan de juiste yogamat te helpen.

Groeiende populariteit van yoga matten

Yoga heeft in de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen onder een grote groep mannen en vrouwen, jongeren en ouderen. Veel mensen zien yoga als een vorm van ontspanning, wat helpt bij het verwerken van de stress van onze jachtige maatschappij. Ook kiezen veel mensen voor het beoefenen van yoga, omdat zij het gevoel hebben dat dit een positief effect heeft op hun gezondheid. Door het grote aantal vormen van yoga vind je altijd een vorm die aansluit bij je interesses. Met yoga kun je tot rust komen om fris aan de dag te beginnen of om deze met een goed gevoel af te sluiten.

Wij bieden je de juiste yoga mat om te kunnen starten met yoga! Je kunt ervoor kiezen om yoga in een groep te beoefenen, maar je kunt ook zelf starten met een thuiscursus. Er zijn verschillende websites waarop deze yogacursussen aangeboden worden. Vaak zijn proeflessen gratis, waarna je een betaald abonnement af kunt sluiten. Er zijn via diverse kanalen ook yogacursussen te vinden die volledig gratis zijn.

Goed van start met de juiste yoga accessoires!

Naast een geschikte yogamat kun je ervoor kiezen om verschillende extra yoga accessoires aan te schaffen. In onze webwinkel vind je onder meer verschillende yoga handdoeken, yogatassen, yogablokken, yoga riemen, meditatiekussens, enzovoorts. Met deze yoga accessoires naast je yoga mat maak je het beoefenen van yoga nog comfortabeler. Daarbij kun je de meditatiekussens gebruiken om (naast je yogacursus) ook te leren mediteren. Tijdens een meditatiesessie zal je volledig tot rust komen, waardoor je minder stress zal ervaren.

Alle producten in de webshop worden duurzaam en low-impact geproduceerd, met respect voor mens en milieu. Zo verklein je niet alleen je ecologische voetafdruk, maar ben je ook verzekerd van een product dat lang mee gaat. Een goed voorbeeld van een merk dat duurzame producten ontwikkeld is Manduka. In ons assortiment vind je een groot aantal yoga matten van Manduka.

Wil je advies over de verschillende yoga accessoires, die je naast een yoga mat aan kunt schaffen? Stel je vraag geheel vrijblijvend via onze online klantenservice. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de verschillen tussen onze yoga accessoires uit te leggen.

Verschillende soorten yogamatten

In ons assortiment vind je een gevarieerd aanbod aan kwalitatieve en duurzame yogamatten, waar de eerder beschreven Manduka eKO, PRO-serie en Jade Harmony Professional-yogamatten goede voorbeelden van zijn. De yoga matten worden in verschillende afmetingen, maten en kleuren aangeboden.

Richt je je op Bikram yoga? Ook in dat geval ben je bij Yogamatten Online aan het juiste adres voor een geschikte yogamat. Bij Bikram yoga wordt de yogacursus in een ruimte met een hoge temperatuur uitgevoerd. De temperatuur in een dergelijke ruimte kan variëren tussen de 34 en 40 graden Celcius. Naast het feit dat het in de ruimtes bij Bikram yoga vaak erg warm is, is ook de luchtvochtigheid hoog tijdens het beoefenen van deze vorm van yoga. Je zal begrijpen dat je hier een specifiek type yoga mat voor nodig hebt. In ons assortiment vind je een mooie collectie met lichtgewicht, opvouwbare yogamatten die goed te gebruiken zijn bij Bikram yoga. Dit is daarbij ideaal voor op vakantie of tijdens een zakenreis! Je kunt de yogamat immers tot een klein object samenvouwen. Met deze yogamatten kun je dus ook op je vakantieadres yogaoefeningen uit blijven voeren.

Hulp bij het vinden van een geschikte yoga mat

Wij zien het als ons doel om jou te helpen bij het vinden van de juiste yoga mat. Het maakt hierbij niet uit wat je precieze wensen en voorkeuren zijn. Samen vinden we een geschikte yoga mat, meditatiekussens, yoga kleding of yoga accessoires in ons assortiment! Mocht je het lastig vinden om zelf tot een goede keuze te komen, dan staan onze medewerkers voor je klaar om hulp te bieden. Door de ervaring die wij hebben in het aanbieden van yoga matten, meditatiekussens, yoga accessoires, yoga kleding en verschillende andere artikelen voor het uitvoeren van yoga, kunnen we je van een passend advies voorzien.

Vragen waar onze klanten vaak mee zitten zijn onder meer: wat zijn de precieze verschillen tussen de merken die yoga matten aanbieden? Welke yoga mat past het beste bij de yogacursus die ik uitvoer? Als ik de yogacursus elders volg, voor welke yogamat kan ik dan het beste kiezen? Enzovoorts. Op internet vind je niet altijd het gewenste antwoord, of is het antwoord niet objectief. Stel je vragen daarom geheel vrijblijvend per mail, of telefonisch aan Yogamat Online. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden aan je voor te leggen.

Direct online een yoga mat bestellen

Ben je enthousiast geraakt over onze yogaproducten? Bestel je nieuwe yoga mat, meditatiekussen, yoga kleding of andere yoga accessoires direct online via Yogamat Online. Standaard zorgen wij voor een razendsnelle bezorging van je bestelde producten, waarbij de verzending voor bestellingen van boven de €75,- gratis is! Bij bestellingen onder de €75,- betaal je slechts €4,50 voor de verzending. Door de snelle bezorging van je bestelling kun je direct aan de slag met een eerste yogacursus. Tijd om heerlijk tot rust te komen!

Het deskundige advies van onze medewerkers bij het bestellen van een nieuwe yogamat is natuurlijk altijd gratis. Wij vinden het erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt als je een nieuw yogamat, een meditatiekussen, yoga kleding of andere yoga accessoires bestelt in onze webshop.

Contact