• Manduka PROlite Yoga mat - Harbour - 180 cm
  • Manduka PROlite Yoga mat - Harbour - 180 cm
  • Manduka PROlite Yoga mat - Harbour - 180 cm
  • Manduka PROlite Yoga mat - Harbour - 180 cm

Manduka PROlite Yoga mat - Harbour - 180 cm

De Manduka PROlite yoga mat is een geweldige allround mat. Deze mat is aanzienlijk lichter dan de BLack PRO mat en dus makkelijker om mee te reizen.
Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad (4)
Reviews:
€68,50
Incl. btw

Manduka PROlite Mat Harbour 180 cm

De Manduka PROlite mat is een mooi alternatief voor mensen die een lichter alternatief zoeken voor zijn zwaardere broer de Black Mat PRO. De Prolite heeft vergelijkbare kwaliteit, comfort en prestaties als de Black Mat PRO. De PROlite is door zijn gewicht makkelijker om mee te reizen. De PROlite is een favoriete yoga mat onder de liefhebbers van Vinyasa Flow en Hot Yoga. De mat is verkrijgbaar in inspirerende en passievolle kleuren. Op de manduka PROlite heeft u een levenslange garantie, iets wat geen enkele andere leverancier van vergelijkbare lichte yogamatten u kan bieden. De PROlite is gemaakt om overal mee naar toe te nemen en alles mee te doen, net als de mensen die deze mat gebruiken.

Kenmerken Manduka PROlite Mat Harbour:

Kleur: blauw
Gewicht: 1800 gram
Lengte:  180 cm 
Breedte: 61 cm 
Dikte: 4,5 mm

Gebruik en onderhoud Manduka PROlite:

De yoga mat breken: de klanten die de Manduka PRO serie gebruiken hebben ontdekt dat de beste manier om de mat stroever te krijgen is door de mat zoveel mogelijk te gebruiken. Als je de mat dagelijks gebruikt zal deze sneller stroever worden.

Een andere manier is om de yoga mat een halve middag in de zon te leggen of deze te bestrooien met zeezout dit vochtig te maken en vervolgens te boenen met een stevige borstel.

Schoonmaken:  Voor het schoonmaken van de PVC yoga mat adviseren het gebruik van Manduka Mat Renew of een reiniger zonder oplosmiddelen. Maak hierbij gebruik van een schone vochtige doek of spons. Hang de mat na schoonmaken te drogen in de zon of op een andere goed ventilerende plek.  De Manduka PROlite mat kan niet in de wasmachine!

Opbergen: rol je Manduka PROlite op met de bovenkant naar buiten gericht. Dit houdt de hoeken van de mat vlak.

Voor aanvullende informatie verwijzen wij u naar de FAQ’s Manduka PRO en PROlite serie

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen