Jade Yoga producten

JadeYoga® startte in het jaar 2000 serieus met het produceren van Jade yogamatten. De mensen achter JadeYoga werden benaderd door een vooraanstaande yogi die de fundamentele problemen met het overgrote deel van de bestaande matten aan de kaart bracht. Het grootste probleem was dat de meeste matten veel te glad waren en dit gaat ten koste van de yoga training.

Waarom kiezen voor een Jade yoga mat?

Jade Yoga is naar aanleiding van dit verhaal aan de slag gegaan om een goede oplossing te vinden voor de problemen. Het resultaat? Een natuur-rubberen yoga nat. Nadat deze mat klaar was heeft JadeYoga 500 monsters laten maken en deze verzonden naar diverse personen uit de yoga-wereld. De reacties van de experts waren overweldigend! De Jade yogamatten waren bijzonder stroef en veerkrachtig waardoor deze problemen in één klap waren opgelost. Hiermee ontstond de basis voor het intussen werelwijde merk.

Inmiddels heeft Jade Yoga zich toegewijd aan het maken van hoogwaardige yogamatten. Ze streven ernaar om ’s werelds best presterende matten te ontwikkelen met de beste demping en grip met oog voor de omgeving en het milieu. De service gaat verder dan allen kwalitatieve producten. Ook de klantenservice draagt bij aan een betere en duurzame wereld: voor elke verkochte JadeYoga yogamat plant JadeYoga een boom.

Is de Jade yoga mat milieuvriendelijk?

Alle Jade yogamatten worden op een uiterst duurzame manier geproduceerd in de Verenigde Staten. Het natuurlijke rubber biedt de optimale grip en meer veerkracht dan de gemiddelde yoga mat. De dempingswaarde van bijvoorbeeld de JadeYoga Harmony Professional mat ligt ongeveer 25% hoger dan een yogamat gemaakt van PVC. Om deze reden is de Harmony Professional in de VS door Consumersearch.com uitgeroepen tot de beste en meest milieuvriendelijke yoga mat! Gemaakt van 100% natuur rubber. Sinds 2015 heeft men ook een nieuwe reismat ontwikkeld. Deze kun je terugvinden op onze website onder naam Jade Voyager. Deze reismat heeft dezelfde stroefheid als de harmony professional maar is alleen aanzienlijk dunner en lichter. Je kunt voyager reismat opvouwen ter groote van een yoga blok

Optimale grip van Jade yogamatten

De open cel structuur van de JadeYoga mat garandeert een perfecte grip. Dit heeft als grootste voordeel dat je niet meer zo snel uit zal glijden tijdens het uitvoering van de vele verschillende asana’s, zelfs niet wanneer het warm is en je behoorlijk transpireert.

De groene lijfspreuk van JadeYoga: “Buy a Mat. We Plant a Tree”.

De "Jade Harmony Professional" is de best verkochte Jade yoga mat

Lees meer