Liforme yoga mat

Liforme maakt innovatieve yogamatten die zijn ontworpen om jouw yoga ervaring te verbeteren. De Liforme yogamatten zullen je helpen om elke ademhaling en elke asana te laten tellen, of je nou Hatha, Ashtanga of Vinyasa Flow, Jivamutki of Iyengar (of andere yoga vormen) beoefent. Wij geloven dat je grenzen moet verleggen om betere dingen te creëren. Wij hebben naast jarenlang onderzoek ons ook bezig gehouden met herontwerpen en herontwikkelen om de yoga mat en ons unieke AlignForMe yoga asana houdingssysteem te maken.

Wie zijn de mensen achter Liforme yoga mat

Wij van Liforme zijn eigenwijze mensen die de norm graag uitdagen. We zijn gevestigd in Londen en beoefenen en onderwijzen yoga in het bruisende Londen. Net zoals jou leiden wij erg drukke levens en willen we het beste ervaren als we yoga beoefenen. Met dit in gedachten hebben wij de Liforme yoga mat gemaakt, zodat je alles uit je oefeningen kunt halen wat erin zit. We willen je helpen om de efficiëntie te verbeteren van de tijd die je op de mat doorbrengt.

Is de liforme mat milieuvriendelijk

Wij willen graag zo milieuvriendelijk als mogelijk zijn. Onze eco-vriendelijke yoga mat is gemaakt van natuurlijk gewonnen milieuvriendelijk rubber en de verpakking is volledig recyclebaar. We hebben ook goed nagedacht over jouw fysieke welzijn toen we de yoga mat ontwierpen. De mat bevat geen PVC en dus bevat het ook geen vervelende schadelijke en zware metalen, zoals lood en cadmium, die wel in andere yogamatten te vinden zijn. We hebben bovendien de twee lagen van de mat samengevoegd met een innovatieve methode die geen gebruik maakt van eventueel giftige en milieuonvriendelijke lijm. Wees vriendelijk voor de planeet en aardig voor je lichaam.

7 redenen waarom jij ook van de Liforme yoga mat zal houden... Klik hier 

Deze yoga mat is het resultaat na vijf jaar aan intensieve research en ontwikkeling om Liforme's doel "de beste yoga mat in de wereld te maken" na te streven.

Indien je vragen hebt over de Liforme mat zijn we graag behulpzaam!

Lees meer