Manduka yoga artikelen

Manduka yoga artikelen

Manduka is een van de meest gerenommeerde en innovatieve yogabedrijven op de markt. Het bedrijf is opgestart door een student met de naam Peter Sterios en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van yogamatten. Het merk Manduka staat voor een absolute topkwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen. Er is altijd een perfecte balans tussen kwaliteit, functionaliteit, comfort, milieuvriendelijkheid en design.

Manduka: aangeraden door experts

Door de jaren heen blijft men zichzelf verbeteren. Oprichter Peter Sterios begon Manduka met een simpele, elegante zwarte mat met een gweldige grip en ondersteuning. Hierdoor verbeterde zijn yoga training aanzienlijk en dit wilde hij delen met de wereld.

Daar zijn veel yoga professionals tot op de dag van vandaag erg blij om! De meeste professional over de hele wereld zijn het er over eens dat het merk Manduka de beste yogamatten produceert. Door het hoge comfort en de duurzame kwaliteit maken zij het mogelijk om het maximale uit jouw yoga sessie te halen. Door een goede grip en stabiliteit bieden ze de beste ervaring.

Manduka gebruikt alleen de beste materialen

Alleen het beste is goed genoeg voor Manduka. Het merk staat niet stil en doet doorlopend onderzoek en verbetert haar producten telkens weer.

Elke yogamat wordt met uiterste zorg geproduceerd. De matten worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierbij wordt er ook altijd gelet op milieu en omgeving. Een Manduka mat voorziet altijd in een ongeëvenaarde veerkracht en maximale ondersteuning van knieën en gewrichten. De materialen zijn uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat Manduka altijd een hoge kwaliteit kan garanderen.

De materialen die Manduka gebruikt voor de matten is afhankelijk van de verschillende series. In de PRO en PROlite serie wordt er gebruikt gemaakt van PVC. De eKO, eKO Lite en eKO SuperLite matten zijn gemaakt van natuur rubber. De X yogamatten van Manduka zijn gemaakt van het vernieuwde en verbeterde TPE. Dit materiaal is de nieuwste technologie op het gebied van milieuvriendelijke matten.

Manduka is dan ook het enige merk dat een levenslange garantie geeft op slijtage van de yogamatten in de PRO en PROlite serie. De yogamatten uit deze series zullen nooit schilferen, verkleuren of verpulveren. Zelfs na jaren zien de matten er uit als nieuw. Er is geen enkel ander bedrijf dat met zoveel vertrouwen over kwaliteit en duurzaamheid van eigen producten praat.

Yogamat-Online is volledig overtuigd van de kwaliteit van Manduka. In ons assortiment vind je vrijwel alle modellen yogamatten uit de Manduka collectie. Daarnaast bieden we ook handdoeken, tassen en andere accessoires aan van Manduka.

Lees meer