BackJack - meditatiestoel

Geen producten gevonden...

Wat is een Backjack meditatiestoel.

Een backjack meditatie en bodem stoel is al jaren zeer geliefd. Met een goede meditatiestoel is het mogelijk om op een comfortabele manier zittend te mediteren. Mediteren op een kussen kan soms lastig zijn, maar een meditatiestoel biedt altijd een optimale ondersteuning voor de rug. Zeker wanneer je last hebt van (lichte) rugklachten kan het oncomfortabel zijn om langdurig te zitten. In dit geval biedt een meditatiestoel de perfecte oplossing.

De meditatiestoelen in ons assortiment zijn van het merk BackJack uit de Verenigde Staten. Deze meditatiestoel is gemakkelijk in elkaar te zetten. Daarnaast is de stoel ook weer gemakkelijk in te klappen en op te bergen, zodat deze niet in de weg staat wanneer je niet aan het mediteren bent. De BackJack meditatiestoel is geschikt voor seminars, trainingen en cursussen.

Ook Inklapbare Backjack meditatiestoel.

In ons assortiment vind je ook een inklapbare versie van de meditatiestoel. Deze is in een handomdraai in te klappen en op te bergen of mee te nemen. Het stoeltje past, wanneer deze is ingeklapt, gemakkelijk in een offer. Wanneer je veel op reis of onderweg bent is dat dus een mooie uitkomst. Ook kun je de meditatiestoel zo gemakkelijk meenemen naar een zendo. De inklapbare meditatiestoel is ook stapelbaar en daardoor ruimtebesparend.

De BackJack meditatiestoel is gemaakt van een zeer sterk stalen frame. De afwerking is van een robuust zeildoek van 100% katoen. De duurzame materialen zorgen ervoor dat je lang plezier hebt van jouw meditatiestoel.

Wij verkopen de BackJack meditatiestoel al geruime tijd bij Yogamat-online en we zijn volledig overtuigd van de hoogwaardige kwaliteit. Ook hebben we al veel positieve reacties mogen ontvangen van onze klanten.

Ook geschikt voor kinderen, stodio's en vergaderopstellingen of team bijeenkosmsten. Backjack meditatiestoel is multifunctioneel inzetbaar en worden door onze klanten bijzonder gewardeerd. 

Lees meer