• Manduka Water Bottle Thunder 75 cl
  • Manduka Water Bottle Thunder 75 cl
  • Manduka Water Bottle Thunder 75 cl
  • Manduka Water Bottle Thunder 75 cl

Manduka Water Bottle Thunder 75 cl

Manduka Water Bottle Smokey Quartz. Deze drinkfles is op een speciale manier gemaakt zodat er geen voering in hoeft zoals bij veel andere drinkflessen.
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€19,00
Incl. btw

Manduka Water Bottle Smokey Quartz

Het is belangrijk om tijdens en na je yoga oefeningen goed te drinken. Manduka heeft daarom een roestvrij stalen drinkfles ontwikkeld die 100% recyclebaar is. Deze drinkfles is op een speciale manier gemaakt zodat er geen voering in hoeft zoals bij veel andere drinkflessen. Deze drinkfles is BPA* vrij. Hierdoor is de fles vrij van chemicaliën of andere gifstoffen. Als je drinkt uit deze fles heb je geen vreemde bijsmaak zoals bij veel andere drinkflessen. Een Manduka drinkfles is zeer licht en duurzaam, zodat je deze jaren kunt gebruiken.

* Dit product is BPA-vrij. Uit wetenschappelijke studies, is gebleken dat harde plastic  en aluminium drinkflessen regelmatig BPA (bisfenol-A) bevatten. Het gebruik van BPA in drinkflessen kan kanker, onvruchtbaarheid en hart-en vaatziekten veroorzaken.

Kenmerken Manduka Water Bottle 

Gewicht: 0,2 kg
Inhoud: 75 cl

Bijzonderheden Manduka Drinkfles:


•    Veilig, BPA-vrij, goed alternatief voor geharde plastic flessen.
•    Het slanke ontwerp past in de meeste flessenhouders.
•    Toxine-vrij.
•    Anti-slip, rubberen voet.
•    Handige verwisselbare dop.

Gebruik en onderhoud:
Het schoonmaken van de Roestvrij stalen waterfles kun je dit het beste doen door deze met de hand te wassen. De drinkfles is niet geschikt voor gebruik in de vaatwasser omdat dit kan de drinkfles kan aantasten.  Je kunt de drinkfles het beste wassen in warm of heet water eventueel met een klein beetje afwasmiddel. Als je de drinkfles regelmatig gebruikt dan kun je deze het beste één keer in de week spoelen met soda of  met gedestilleerd azijn. Door de drinkfles goed schoon te maken zal de inhoud zijn pure smaak behouden zonder nare bijsmaak.

De dop van de fles moet altijd met de hand gewassen worden om te houdbaarheid van de fles te behouden. Je kunt de dop het beste door de lucht laten drogen. Voor een grondige reiniging, spoel je de dop met gedestilleerd witte azijn of met soda.

Het is belangrijk om tijdens en na je yoga training goed te drinken. De manduka Water Bottle is hiervoor je ideale partner.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen