Yoga blok

Yoga blokken en Bricks zijn veelzijdig Yoga hulpmiddel. Verhoogt je flexibiliteit  en ondersteunt je bij je oefeningen waardoor je beter in balans kunt blijven. 

Een yoga blok, een handig hulpmiddel

Wanneer je bent overtuigd van de unieke voordelen die yoga met zich meebrengt zal je na enige tijd de oefeningen naar een hoger niveau willen tillen. Dat is uiteraard zeer interessant, alleen is het bij diverse yoga asana's, oefeningen handig om over hulpmiddelen te beschikken die je helpen bij het verbeteren of ondersteunen van een houding. Eén van de belangrijke hulpmiddelen is een yoga blok. Een yoga blok is een stevig blok die is vervaardigd uit kurk, hout of schuim en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit bijzondere handige hulpmiddel heeft een absolute multifunctionele meerwaarde tijdens het beoefenen van je yoga houdingen. Is je interesse gewekt en zou je ook een yogablok willen aankopen? Zoek dan niet verder, wij bieden je hier bij Yogamat-online diverse yogablokken aan van verschillende merken en materialen!

Yoga blok in verschillende afmetingen

Het eerste wat opvalt is dat een yogablok verkrijgbaar is in diverse afmetingen. Zo kan je bij ons kiezen voor een medium een large of een platte variant. De reden waarom deze yogablokken in verschillende afmetingen bestaan is uiteraard niet ver te zoeken. Bepaalde oefeningen vergen namelijk meer of juist minder ondersteuning. Daarnaast heeft iedereen een andere lichaamsbouw en dat vraagt ook weer om afmeting. Vooral beginnende yogi's kunnen veel toegevoegde waarde vinden bij het gebruik van één van deze blokken. Een yogablok van kurk zorgt er voor dat je over een perfecte grip en stevige ondersteuning beschikt bij het uitvoeren van de meest eenvoudige tot de meest complexe yoga oefeningen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je jouw yoga oefeningen eenvoudiger maken of heb je bij bepaalde oefeningen meer ondersteuning nodig. Dan is het kopen van één van deze yogablokken een absoluut aanrader!

Een yoga blok kopen voor een eerlijke prijs

Veel mensen denken dat het beoefenen van yoga veel geld kost. Dat hoeft echter niet het geval te zijn, in tegendeel. Bij Yogamat-online hebben we er namelijk voor gezorgd dat de meeste yoga artikelen in het groot en direct bij de fabrikant worden ingekocht en daarom kunnen we deze producten aanbieden voor een scherpe en eerlijke prijs. Dit geldt uiteraard ook wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve yogablokken voor optimale ondersteuning tijdens het uitvoeren van je oefeningen. Of je nu een voorkeur hebt voor een medium of voor een large yoga blok bij Yogamat-online hebben we bijna altijd een passende oplossing.