Yoga bolster

Multifunctionele yoga bolster kopen

Bij Yogamat Online vind je diverse yoga accessoires, waaronder yoga bolsters. Yoga bolsters worden ook wel yoga kussens genoemd. Als je bekend bent met de verschillende manieren waarop je een yoga bolster kunt gebruiken, kan dit een waardevolle yoga prop zijn.

Bij Yogamat Online bieden we kwalitatieve bolsters, die bovendien milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd zijn. In dit artikel meer informatie over de diverse yoga bolsters in het assortiment van Yogamat Online en de verschillende manieren waarop je een bolster kunt gebruiken.

Hoe een yoga bolster te gebruiken?

Aangezien de yoga bolsters pas in de jaren zestig door B.K.S. Iyengar werden geïntroduceerd, zijn de bolsters een vrij moderne yoga prop. De multifunctionaliteit van een yoga kussens is dan ook niet bij iedereen bekend. Bolsters zijn met name prettig als ondersteuning in liggende, herstellende en passieve yoga houdingen. Denk aan ondersteuning van de rug in de liggende vlinderhouding bijvoorbeeld, of als ondersteuning van de heup in de duifhouding. Ook kan een yoga bolster dienen als simpel meditatiekussen of gebruikt worden ter ondersteuning van hoofd en nek tijdens ontspanningsoefeningen. In de meer passieve en herstellende vormen van yoga, zoals yin yoga, wordt vaak gebruik gemaakt van een yoga bolster. Echter is een yoga bolster veelzijdig en kan op creatieve wijze gebruikt worden in iedere yogastijl, zowel thuis als in de yoga studio.

Een Yogamat Online yoga bolster is een milieuvriendelijke keuze

Yogamat Online onderscheidt zich van andere merken door milieuvriendelijk en duurzaam te werken. De producten in onze webshop voldoen aan de hoogste ethische en milieutechnische normen. Onze yoga bolsters zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en een vulling van gezuiverd boekweitkaf en dus volledig biologisch afbreekbaar. Onze producten voldoen aan de standaard van het OEKO TEX label. Ook het kleuren van de yoga bolsters gebeurt op milieuvriendelijke wijze, zodat er tijdens het productieproces geen schadelijke stoffen vrijkomen. Als een milieuvriendelijke leefstijl jou aanspreekt zijn de yoga bolsters in de Yogamat Online webshop dus een goede keuze.

Bij Yogamat Online yoga bolster kopen

In het assortiment van Yogamat Online vind je yoga bolsters van het verantwoorde merk Ecoyogi, in verschillende hippe kleuren. Deze yoga bolsters ondersteunen en helpen je optimaal ontspannen en ondersteunen je in verschillende yogahoudingen. Daarnaast kun je in de webshop van Yogamat Online een bolster kussen met een goed gevoel aanschaffen, aangezien al onze producten duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd zijn. Voor de bewuste yogi hebben wij dus een ruime keuze aan verantwoorde yoga bolsters!