Yoga broek dames

Yoga broek online kopen bij Yogamat Online

Een soepele yoga broek van ademend materiaal biedt een positieve bijdrage aan je yogabeleving. Belangrijke criteria voor de aanschaf van een comfortabele yoga broek zijn veel bewegingsruimte en comfort, maar ook een mooie pasvorm. Bij Yogamat online vind je een ruim assortiment aan comfortabele en verantwoorde yoga kleding die speciaal ontworpen is voor de yogabeoefening en je een zelfverzekerd gevoel geeft.

Of je nu op zoekt bent naar een yoga broek, een yoga legging of een yoga short bij Yogamat Online vind je een ruim aanbod aan yoga kleding. Voor zowel dames als heren, van toonaangevende merken zoals Manduka en Urban Goddess. Hieronder vind je meer informatie over onze verantwoorde yoga kleding en de milieuvriendelijke werkwijze.

Focus op duurzame en milieuvriendelijke yoga kleding

Yogamat Online werkt alleen samen met merken die een duurzame visie en een milieuvriendelijke werkwijze hanteren. De ethisch verantwoorde yoga kleding van Manduka en Urban Goddess is emissievrij geproduceerd met respect voor mens en milieu. Zo wordt er gewerkt volgens de standaard van het Oeko Tex label, GRS certificaat en Bluesign certificaat. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gekozen voor duurzame materialen, zoals bijvoorbeeld GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Manduka en Urban Goddess hebben als missie om duurzame yoga kleding weer hip te maken. Daarom bieden zij praktische, verantwoorde en stijlvolle designs die je met veel plezier draagt. 

Ruim assortiment yoga kleding dames en yoga kleding heren

In ons assortiment vind je diverse yoga broeken met hippe prints voor dames, zoals de Shaktified Yoga Legging van Urban Goddess en de Essential Yoga Capri van Manduka. Met de brede omslagband zijn deze broeken niet alleen stijlvol, maar ook zeer comfortabel. Deze yoga broeken ademen met je mee, zodat je tijdens de yoga les je hoofd koel kunt houden.

Yogamat Online biedt naast yoga kleding voor dames, ook voor heren hippe yoga kleding met een mooie pasvorm. Wat dacht je van de The Now Pant of The Daily Yoga Short van Manduka? Deze yoga broeken zijn speciaal gemaakt van een vierzijdig geweven stretch stof en staan garant voor comfortabele yogabeoefening.

Bikram yoga kleding

Bij Yogamat Online vind je ook speciale yoga kleding die gemaakt is om in te kunnen zweten. Zo zijn de Elemental Capri en de Elemental Short van Manduka ontwikkeld voor de actievere vormen van yoga, waaronder Power Yoga, Hot Yoga en Bikram Yoga. Dankzij de speciale zweetzone en de unieke ademende en vierzijdig rekkende stof van deze yoga broeken, vind je nergens een meer verkoelende yoga broek. Ook voor de actievere yogastijlen zijn de yogabroeken van Manduka een goede keuze.

Comfortabele yoga kleding voor iedere yogi

Met onze ruime collectie vind je altijd de perfect passende yoga broek voor jouw optimale yogabeleving, tegen een aantrekkelijke prijs. Dankzij de innovatieve en verantwoorde designs van Manduka en Urban Goddess hoef je niet langer te kiezen tussen duurzaamheid, comfort en stijl. In onze webshop kun jij de yoga broek van jouw keuze met een goed gevoel direct aanschaffen.