Yoga broek heren

Geen producten gevonden...

Yoga broeken voor heren: duurzaam, mooi en comfortabel

Om yoga op een perfecte manier te beoefenen is een goede keuze voor een yoga broek belangrijk. We zetten hier enkele tips op een rij waarop je kunt letten bij de aankoop. Bij Yogamat Online hebben we een grote keuze aan yogabroeken voor heren.

Een yoga broek moet duurzaam zijn en gemakkelijk om te dragen. Na een intensieve training is het belangrijk dat je ledematen niet afkoelen. De thermische eigenschappen van een yoga broek zorgen ervoor dat dit perfect gebeurt.

Grote variatie in de stoffen

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur of de omstandigheden waarin je yoga beoefent kun je kiezen voor legging (ook wel tight genoemd) of een losser model. Je kunt kiezen tussen korte of lange yoga broeken.

Er is een grote variatie in de stoffen: het model Redux Mare van Manduka bijvoorbeeld is gemaak uit weefsel dat aangenaam aanvoelt in de yogastudio maar dat ook waterbestendig is. Lange yoga broeken met een soepele elastiek rond je middel zijn dan weer geschikt om in het park of op het strand je asana’s uit te voeren.

Yoga broeken sluiten goed aan tijdens je bewegingen

Belangrijk is dat je met een yoga broek niet gehinderd wordt tijdens je bewegingen. Je moet makkelijk door de knieën kunnen buigen en je soepel kunnen uitrekken. Je strekt je hele lichaam uit en de kledij moet hierin met je meegaan. Ontwerpers van yoga broeken letten er bijvoorbeeld op dat er geen hinderlijke naden aan de binnenkant gestikt zijn en dat de modellen steeds goed aansluiten.

Een yoga pant als tweede huid

Tijdens je yogasessies ga je helemaal op in je ademhaling en je kledij is een soort tweede huid. De merken die wij bij Yogamat Online aanbieden zijn daarom steeds getest op duurzaamheid. Ze zijn gemakkelijk om dragen, maar ook in evenwicht met het milieu. Onze yoga broeken zijn gemaakt volgens internationale standards die de kwaliteit en de ecologie garanderen. De broeken moeten uit ecologische materialen vervaardigd zijn en op een mensvriendelijke manier tot stand komen.

Kortom, ben je op zoek naar een gepaste yoga broek die een deel van jezelf wordt, neem dan een kijkje bij ons aanbod op Yogamat Online. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Namasté!