Yogatas

Yogatas? Misschien ken je het wel: je bent op weg naar de yoga studio. Matje onder je arm, drinkfles mee. Dat gaat soms niet altijd even makkelijk. Een van onze yogatassen kan dan de perfecte oplossing zijn!

Yogatas – onmisbare accessoires

Een yoga tas is een belangrijke – al dan niet de belangrijkste – accessoire voor iedere yogi of yogini. Met een yogtas neem je heel gemakkelijk jouw yoga mat mee naar de studio. Maar een goede yoga tas is niet alleen geschikt voor het vervoeren van jouw mat. In veel tassen kun je zelfs jouw hele uitrusting meenemen. Jouw mat, drinkfles, kleding en handdoek – met de juiste tas kom je compleet uitgerust aan in de studio.

Waar gebruik je jouw yogatas voor?

Voor je een yogatas gaat kopen is het verstandig dat je je eerst bedenkt waar je deze tas voor wilt gebruiken. Wil je een tas enkel voor het vervoeren en opbergen van jouw yoga mat? Of zoek je toch een ruime, luxe tas die je gemakkelijk mee kan nemen op de fiets? Wanneer je de yogatas in de buitenlucht gaat gebruiken is het belangrijk dat de tas bijvoorbeeld waterdicht is en tegen een stootje kan.

Uiteraard is het ook belangrijk dat de tas voldoet aan jouw persoonlijke wensen en dat deze de beste comfort biedt.

Groot assortiment yogatassen

Yogamat-Online heeft een groot assortiment yogatassen en yogariemen. Van een zeer eenvoudige tas tot zeer luxe rugzakken en grote tassen. Voor enkel een matje of complete yoga uitrusting. Gemaakt van 100% katoen of lichtgewicht nylon. Welke yoga tas je ook zoekt, bij Yogamat-Online vind je het!

We hebben verschillende merken opgenomen, waaronder Manduka, Ecoyogi en Ako. Al onze merken en producten staan stuk voor stuk bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Elke tas is met uiterste zorgvuldigheid getest alvorens wij deze te koop aanbieden aan onze klanten.

Bekijk ons yogatassen assortiment eens rustig door. Indien je vragen hebt of wanneer je meer informatie wilt over een specifieke yoga tas, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons de yogatas vindt die bij jou past!

Lees meer