• Jade Yoga Travel yoga mat 188 cm - Midnight (3 mm)
  • Jade Yoga Travel yoga mat 188 cm - Midnight (3 mm)
  • Jade Yoga Travel yoga mat 188 cm - Midnight (3 mm)

Jade Yoga Travel yoga mat 188 cm - Midnight (3 mm)

Jade Travel Mat is gemaakt van milieuvriendelijk natuur rubber met een bijzonder goede anti-slip eigenschappen.
Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€71,50
Incl. btw

Jade Travel Mat Midnight 188 cm - 3 mm

Jade Travel Yogamatten zijn gemaakt van milieuvriendelijk natuur rubber met een bijzonder goede anti-slip eigenschappen. Met een dikte van 0,3 cm heeft de Travel mat een bijzonder goede demping en vormt hiermee een belangrijke basis voor de dagelijkse yogabeoefening.

JadeYoga is een nieuwe ecologische yogamat uit de Verenigde Staten. (In de Verenigde Staten is de Jade Travel en Harmony door Consumersearch.com uitgeroepen tot de beste milieu vriendelijke yoga mat.) De mat is van 100% natuur rubber (dus geen schadelijk PVC!) en ook in de VS gefabriceerd. De open celstructuur van de Jade Travel mat garandeert een optimale grip. Dit betekent voor u dat u nooit meer zal uitglijden tijdens het uitvoeren van u asana’s zelf niet als het warm is en je behoorlijk moet zweten.

Kenmerken Jade Travel mat:

Kleur: midnight
Lengte: 188 cm 
Breedte: 61 cm
Dikte: 0,3 cm
Gewicht: 1650 gram 

Waarom zijn de Jade Yogamatten het beste zijn voor de natuur?

  • De matten zijn milieu en klimaat vriendelijk
  • Uitstekende grip – dus niet uitglijden
  • Hoog comfort door goede demping
  • Voor elke verkochte JadeYoga mat wordt een nieuwe boom geplant
  • Mooie kleuren
  • Aanbevolen door toonaangevende yogi’s en yogini’’s


Gebruik en onderhoud:

Hoe reinig ik mijn Jade yoga mat?Jade yoga matten fungeren als sponzen - en houden het water vast. Wij adviseren u dan ook om de oppervlakte van de mat regelmatig schoon te maken u kunt dit eenvoudig doen door de mat af te nemen met een natte vochtige doek met gewoon water. Zo nu en dan raden wij u aan om uw mat diep te reinigen. Hierbij is het belangrijk te weten dat de Jade matten fungeren als sponzen en houden water en zeep vast. Het is daarom ook belangrijk de mat grondig na te spoelen en goed te drogen.

Om de duurzaamheid van je Jade yoga mat te verbeteren is het aan te raden om gebruik te maken van een yoga mat handdoek of towel.


U kunt uw mat wassen in een badkuip, schoonspuiten met de douche of tuinslang of in een frontlader wasmachine te doen op een fijn wasprogramma zonder te centrifugeren. Indien u gebruikt wilt van zeep gebruik dan een milde zeep. Gebruik geen olie, oplosmiddelen of schuurmiddelen. De yoga mat moet vervolgens worden opgehangen of plat neergelegd om te drogen. NIET LATEN DROGEN op een plek waarbij de mat  wordt blootgesteld aan direct ZONLICHT!!! De Jade harmony professional zal dan uitdrogen en zijn mooie kwaliteiten verliezen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen