• Jade Yoga Travel yoga mat 188 cm - Paars (3 mm)
  • Jade Yoga Travel yoga mat 188 cm - Paars (3 mm)

Jade Yoga Travel yoga mat 188 cm - Paars (3 mm)

De Jade Travel paarse yogamat is gemaakt van milieuvriendelijk natuur rubber. De mat heeft bijzonder goede anti-slip eigenschappen. Grip verzekerd, veilig je asana’s uitvoeren overal ter wereld!
Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€71,50 €67,00

Incl. btw

Jade Travel Mat Purple 188 cm - 3 mm

Wil je graag een yogamat die mee kan op reis, zonder in te leveren op comfort? Dan is de Jade travel mat een pareltje! Licht van gewicht, smal op te rollen dus makkelijk te vervoeren. Deze paarse yogamat is gemaakt van natuurrubber. Hierdoor kan je rekenen op een mat die veel veerkracht heeft, demping geeft en supergoede grip heeft!

Jade yoga matten zijn milieuvriendelijk en gemaakt van verantwoord geoogst rubber. Voor elke verkochte yogamat plant Jade een boom. Deze paarse yogamat is dus niet alleen supergoed voor jou maar ook voor de natuur!

Kenmerken paarse yogamat van Jade:

Kleur: paars
Lengte: 188 cm 
Breedte: 61 cm
Dikte: 0,3 cm
Gewicht: 1650 gram 

Aandacht voor de natuur:

  • De matten zijn milieu en klimaat vriendelijk
  • Voor elke verkochte JadeYoga mat wordt een nieuwe boom geplant
  • Gemaakt van duurzaam geoogst rubber

Hoe reinig ik mijn Jade paarse yogamat?

Jade yoga matten fungeren als sponzen - en houden het water vast. Wij adviseren u dan ook om de oppervlakte van de mat regelmatig schoon te maken. U kunt dit eenvoudig doen door de mat af te nemen met een vochtige doek. Reinig zo nu en dan de mat wat dieper met een ecologisch sopje. Spoel de mat grondig na en laat hem goed drogen. Wees voorzichtig met fel zonlicht. 


Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen