SALE
Manduka mat reiniger
Manduka mat reiniger

Mat Renew Gingergrass 24 cl

Deze universele reiniger op natuurlijke basis desinfecteert en laat uw yoga mat weer fris ruiken door het gebruik van aromatische etherische oliën. Inhoud 24 cl

Manduka

Mat Renew Gingergrass 24 cl

Manduka Mat Renew is een gecertificeerd biologisch reinigingsmiddel met essentiële oliën speciaal ontwikkeld om je yoga mat hygiënisch schoon en fris te houden. Deze Yoga mat reiniger is fosfaatvrij, biologisch afbreekbaar en bevat geen alcohol of andere uitdrogende ingrediënten die uw yoga mat kunnen aantasten. Mat Renew bevat citroenzuur om hard water te neutraliseren, positief geladen oppervlakteactieve stoffen om vuil aan te trekken en essentiële oliën met anti-microbiële stoffen en therapeutische eigenschappen.

De Manduka mat Renew spray is verkrijgbaar in drie verschillende geuren:

Energie gevend Gingergrass: Stralend, warm en aards. Bevat essentiële oliën uit geranium, rozen, salie en gembergras. Vermindert stress en geeft de geest energie.

Verzachtende citrus: een geur van citrus gecombineerd met zoete en bloemige tonen. Bevat essentiële oliën uit bergamot, wierook en patchouli. Deze geur vermindert spanning en angst.

TranQuil Lavender: Eeen heerlijk rustgevende lavendel geur.

• Heeft een anti bacteriële werking
• Neutraliseert hard water
• Trekt positief geladen oppervlakte actieve stoffen aan en bindt aan vuil
• Bevat essentiële oliën met natuurlijke kiemdodende en stemming verbeterende eigenschappen
• Biologisch afbreekbaar
• gecertificeerd organisch
• Fosfaat vrij
• Vrij van chemische stoffen

Specificaties

Merk:Manduka
Gewicht:0,3 kg

Gebruik en onderhoud

Dagelijkse schoonmaakbeurt: Spray ongeveer 20 pompjes direct op mat. Neem de mat af met een vochtige doek. Laat drogen aan de lucht voor gebruik.

Grondige schoonmaakbeurt: Spray ongeveer 55 pompjes direct op mat en laat inwerken gedurende 3-5 minuten.

Gebruik een vochtige doek en wrijf goed over je yoga mat om vuil en vlekken te verwijderen. Neem de yogamat af met een schone doek. Laat drogen in een frisse en droge omgeving voordat je de mat weer gebruikt.

Manduka Mat Renew is een biologisch reinigingsmiddelom je yoga mat hygiënisch schoon en fris te houden.

Bestel Mat Renew Gingergrass 24 cl
Manduka mat reiniger

Omschrijving

Deze universele reiniger op natuurlijke basis desinfecteert en laat uw yoga mat weer fris ruiken door het gebruik van aromatische etherische oliën. Inhoud 24 cl

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard