Yoga sokken

Yoga sokken maken het mogelijk om altijd en overal yoga oefeningen uit te voeren met geweldige grip op de grond. Je zal ook nooit meer koude voeten hebben die je na de yoga les haast niet meer warm krijgt. Door het dragen van yoga sokken geniet je alleen maar van voordelen en het kan voor veel mensen zelfs prettiger zijn als yoga op blote voeten. Lees verder en zie alle voordelen van het dragen van yoga sokken, voor je het weet kan ook jij niet wachten om ze aan te trekken.

Sokken voor geweldige grip

Op blote voeten kan je op de vloer nog wel eens je grip verliezen. Toch zal je niet altijd een yoga mat bij de hand hebben die je helpt om grip te krijgen. Als je dan op blote voeten je oefeningen gaat doen heb je een groot risico dat je gaat uitglijden. Door het dragen van yoga sokken zal dit niet gebeuren. Aan de onderkant van deze sokken zit namelijk een vlak met grip dotten, dit is een antislip vlak waardoor je op elk soort vloer geweldige grip hebt. Dankzij yoga sokken kun je altijd en overal veilig jouw oefeningen doen.

Yoga sokken voor warme voeten

Niet iedereen vindt het fijn om oefeningen te doen op blote voeten. Zeker als je snel last hebt van koude voeten kan dit erg onprettig zijn. Yoga sokken bieden hierbij de uitkomt. Je hebt grip die je op andere sokken niet hebt en je hebt toch het gevoel dat je de oefeningen doet op je blote voeten. Dit is een groot voordeel. Yoga op schoenen of normale sokken is haast niet mogelijk maar met yoga sokken heb je direct het beste van beide.

Hygiëne zonder nadelen

Dat de vloer bij de yogales niet elk uur wordt schoongemaakt is een feit. Dit betekend wel dat de vloer na een aantal uur eigenlijk niet meer schoon genoeg is om met blote voeten op te lopen. Dit hoeft niet in te houden dat je hierom bang moet zijn om met een voet naast jouw yoga mat te gaan staan. Als je de vloer niet schoon genoeg vindt maar ook niet constant schoenen naast je wilt hebben staan dat zijn yoga sokken de perfecte oplossing. Niet alleen heb je hierop geweldige grip en blijven je voeten warm, ze vormen ook nog eens een barrière tussen de vloer en jouw schone voeten. Dit is vele male hygiënischer als het rondlopen op blote voeten.

De verschillende yoga sokken

In ons assortiment vind je yoga sokken met tenen eraan en zonder tenen. Bij het kiezen hiertussen ligt het echt volledig aan jouw voorkeur. Bij de yoga sokken zonder tenen zal je meer het gevoel hebben dat je contact met de vloer hebt en je hebt geen stof tussen je tenen. De yoga sokken met tenen zijn echter weer iets hygiënischer om te dragen omdat je voeten volledig zijn afgedekt. Doordat de sokken aparte teenstukken hebben kun je de tenen altijd nog goed bewegen.

De juiste maat kiezen

De maten van de sokken zijn als volgt ingedeeld: S: maat 36 t/m 38 M: maat 37 t/m 42,5 L: maat 43 t/m 45 Hierbij kun je gewoon de maat aanhouden die je normaal gesproken ook draagt. De sokken hebben rek zodat ze alle maten perfect passen.

Yoga met gespreide tenen

Bij het dragen van yoga sokken is er de mogelijkheid om de tenen te spreiden. Dit betekent dat het dragen nog veel meer voordelen biedt als alleen warme en schone voeten. Het spreiden van de tenen tijdens het doen van oefeningen verbeterd de bloedcirculatie en versterkt de spieren in de voeten. Sterkere voetspieren zorgen voor betere balans, yoga sokken kunnen er dus voor zorgen dat jij de asana’s eerder perfect uit kunt voeren.

Koop jouw yoga sokken bij Yogamat-online.nl

Het dragen van yoga sokken wordt door veel mensen als erg prettig ervaren. Het heeft duidelijke voordelen die er zelfs voor zorgen dat je een betere balans zal hebben en je oefeningen stabieler kunt uitoefenen. Met deze geweldige yoga sokken heb je altijd warme voeten en veel grip terwijl je toch gewoon je tenen kunt blijven bewegen. Bestel jouw yoga sokken bij Yogamat-online.nl en je zal snel merken hoe geweldig ze daadwerkelijk zijn/

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfius