• Yoga-Mad Grip dot Yoga handdoek Aubergine

Yoga-Mad Grip dot Yoga handdoek Aubergine

Deze YogaMad Get a Grip yoga handdoek is de perfecte handdoek als je extra grip nodig hebt tijdens je yoga oefeningen. De handdoek absorbeert uitstekend.

Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€29,95
Incl. btw

Yoga-Mad Grip dot Yoga handdoek Aubergine

Deze Get a Grip yoga mat handdoek is geschikt voor alle yoga oefeningen. Absorbeert uitstekend en is daarom uitermate geschikt om te gebruiken in je hotelkamer of op een geleende yoga mat. Eenvoudig te wassen en te drogen. Gemaakt van microfiber met kleine siliconen anti-slip nopjes. Gebruik de handdoek met de anti-slip laag omhoog voor je yoga oefeningen of draai de handdoek om voor gladde vloeren. De yoga handdoek blijft dan perfect liggen en je glijd er niet op uit. Ideaal dus voor vormen van yoga waarbij je veel zweet zoals Bikram yoga. Deze handdoek is klaar voor gebruik en hoeft niet gewassen worden.

Kenmerken Yoga-Mad Grip dot Yoga handdoek aubergine:

Kleur: aubergine
Breedte: 60 cm. 
Lengte: 183 cm
Gewicht: 0,75 Kg
Materiaal: Microfiber en siliconen nopjes
Toelichting: U kunt deze yoga handdoek ook gebruiken als reis yoga mat. Wat is de ideale yoga mat voor jou?

Informatie Yoga-Mad:
Yoga-Mad levert al sinds de vroege jaren 80 yoga matten. Hiermee was Yoga-Mad één van de eerste leveranciers van yoga matten in het Verenigde Koninkrijk. Sinds de oprichting van Yoga-Mad is er veel veranderd. Tegenwoordig produceert en levert Yoga-mad een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve yoga matten, hulpmiddelen en accessoires die op grote schaal worden gebruikt door de toon aangevende sportscholen, yogascholen, yogastudio's, hotels en welles clubs in heel Europa.

Als echte yoga beoefenaars testen ze bij Yoga-Mad alle producten. Tevens worden alle producten door vooraanstaande yoga leraren en laboratoria onderworpen aan uitgebreide testen en voorzien van feedback waardoor Yoga-Mad producten aan de hoge verwachtingen van hun gebruikers kunnen voldoen.

Gebruik en onderhoud YOGA HANDDOEK:
Je kunt deze yogahanddoek in de wasmachine wassen op een programma tot 40 graden. De handdoek kan ook worden gedroogd in de droger. Om de duurzaamheid van de handdoek te bevorderen is het aan te bevelen om de Yoga-Mad Grip dot handdoek op te hangen aan de waslijn.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen