• Yoga-Mad Grip dot Yoga handdoek Blauw

Yoga-Mad Grip dot Yoga handdoek Blauw

Deze YogaMad Get a Grip yoga handdoek is de perfecte handdoek als je extra grip nodig hebt tijdens je yoga oefeningen. De handdoek absorbeert uitstekend.

Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€29,95
Incl. btw

Yoga-Mad Grip dot Yoga handdoek Blauw

Deze blauwe Get a Grip yoga mat handdoek is geschikt voor alle yoga oefeningen. Absorbeert uitstekend en is daarom uitermate geschikt om te gebruiken in je hotelkamer of op een geleende yoga mat. Eenvoudig te wassen en te drogen. Gemaakt van microfiber met kleine siliconen anti-slip nopjes. Gebruik de handdoek met de anti-slip laag omhoog voor je yoga oefeningen of draai de handdoek om voor gladde vloeren. De yoga handdoek blijft dan perfect liggen en je glijd er niet op uit. Ideaal dus voor vormen van yoga waarbij je veel zweet zoals Bikram yoga. Deze handdoek is klaar voor gebruik en hoeft niet gewassen worden.

Kenmerken Yoga-Mad Grip dot Yoga handdoek blauw:

Kleur: Blauw
Breedte: 60 cm. 
Lengte: 183 cm
Gewicht: 0,75 Kg
Materiaal: Microfiber en siliconen nopjes
Toelichting: U kunt deze yoga handdoek ook gebruiken als reis yoga mat

Informatie Yoga-Mad:

Yoga-Mad levert al sinds de vroege jaren 80 yoga matten. Hiermee was Yoga-Mad één van de eerste leveranciers van yoga matten in het Verenigde Koninkrijk. Sinds de oprichting van Yoga-Mad is er veel veranderd. Tegenwoordig produceert en levert Yoga-mad een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve yoga matten, hulpmiddelen en accessoires die op grote schaal worden gebruikt door de toon aangevende sportscholen, yogascholen, yogastudio's, hotels en welles clubs in heel Europa.

Gebruik en onderhoud yoga handdoek

Je kunt deze yogahanddoek in de wasmachine wassen op een programma tot 40 graden. De handdoek kan ook worden gedroogd in de droger. Om de duurzaamheid van de handdoek te bevorderen is het aan te bevelen om de handdoek op te hangen aan de waslijn.

Deze Yoga-Mad grip dot handdoek is de perfecte handdoek als je extra grip nodig hebt tijdens je yoga oefeningen.

Marieke Geplaatst op 3 Maart 2015 at 23:25

Hele fijne yogatowel! Direct super veel grip, kan deze ook alleen onder handen leggen. Wel voel je de bultjes er een beetje door als je er geen matje onder hebt. Ik had 'm veel eerder moeten aanschaffen!

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen