• Yoga-Mad Travel yoga mat - blauw

Yoga-Mad Travel yoga mat - blauw

De Yoga-Mad Travel Mat is gemaakt in Europa en ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een mat waarmee je echt op pad kunt gaan en weinig weegt.

Levertijd:
2-10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€22,95
Incl. btw

Yoga-Mad Travel mat - blauw

De Yoga-Mad Travel Mat is gemaakt in Europa en ideaal voor mensen die echt op zoek zijn naar een mat waarmee je echt op pad kunt gaan en die weinig weegt. De mat weegt slecht 750 gram voor een mat met volledige afmeting is dit bijzonder licht. De mat is opvouwbaar zodat hij gemakkelijk past in je koffer.

De Travel mat is duurzaam en heeft een goede grip. Deze mat is ook ideaal in combinatie met een Yoga handdoek of een Yoga Rug. Je kunt deze Travel mat ook gebruiken als hygiënische bescherming bovenop de mat van de Yoga school.

Kenmerken Yoga-Mad Travel Mat

Kleur: Blauw
Dikte: 1.5 mm
Breedte: 60 cm. 
Lengte: 183 cm
Gewicht: 750 gram
Materiaal: Phthalate vrije PVC. 
Toelichting: Vrij van schadelijke stoffen, voldoet Öko-Tex niveau 1

Extra informatie Yoga-Mad

Yoga-Mad levert al sinds de vroege jaren 80 yoga matten. Hiermee was Yoga-Mad één van de eerste leveranciers van yoga matten in het Verenigde Koninkrijk. Sinds de oprichting van Yoga-Mad is er veel veranderd. Tegenwoordig produceert en levert Yoga-mad een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve yoga matten, hulpmiddelen en accessoires die op grote schaal worden gebruikt door de toon aangevende sportscholen, yogascholen, yogastudio's, hotels en welles clubs in heel Europa.

Als echte yoga beoefenaars testen ze bij Yoga-Mad alle producten. Tevens worden alle producten door vooraanstaande yoga leraren en laboratoria onderworpen aan uitgebreide testen en voorzien van feedback waardoor Yoga-Mad producten aan de hoge verwachtingen van hun gebruikers kunnen voldoen.

Gebruik en onderhoud:
U kunt uw mat wassen in een badkuip, schoonspuiten met de douche of tuinslang of in een frontlader wasmachine te doen op een fijn wasprogramma zonder te centrifugeren. Indien u gebruikt wilt van zeep gebruik dan een milde zeep.

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen