Ecoyogi Classic yoga mat 183 cm - Plum

De paarse Classic yogamat van Ecoyogi is een doorgewinterde eco yoga mat: minder belastend voor milieu én geschikt voor recycling. Bovendien een superfijne mat met goede grip en een comfortabele dikte!

Ecoyogi

Ecoyogi Classic yoga mat 183 cm - Plum

De Classic PVC 2.0 yoga mat heeft alle voordelen die PVC met zich meebrengt. Het materiaal is zeer sterk, geeft een goede grip en comfort en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De eco yoga mat is volledig vrij van chemische toevoegingen, zoals weekmakers, kleurstoffen en andere chemicaliën. Het product is milieuvriendelijk, duurzaam en volledig recyclebaar. Daarnaast is de mat licht van gewicht en volledig geurloos. Kortom: een product dat zeer geschikt is voor Yogi’s die rekenen op een mat die goede grip geeft en ook nog comfortabel aanvoelt.

Sterke punten Ecoyogi Classic Mat

  • Gemakkelijk te vervoeren dankzij het lichte gewicht.
  • Inclusief draagriem
  • Optimale grip en comfort tijdens de work-out.
  • Vrij van chemicaliën.
  • Duurzaam en recyclebaar.
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:183 cm
Breedte:61 cm
Dikte:6 mm
Gewicht:1,75 kg
Kleur:Paars
Materiaal:PVC
Certificering:SGS certificaat

Gebruik en onderhoud

Reinig de Classic Yoga mat met behulp van een vochtige doek of zachte borstel. Wil je graag een schoonmaakmiddel gebruiken, neem dan een paar druppels ecologisch wasmiddel.

Let op: gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, zoals bleekmiddel. Maar laat ook azijn of olie staan. Deze reinigingsmiddelen kunnen de mat beschadigen, waardoor de kwaliteit achteruitgaat.

Tip: in het begin kan je eco yoga mat nog wat olieachtig aanvoelen. Dit heeft te maken met het productieproces. Hoe meer je de mat gebruikt, hoe sneller de laag zal slijten. Je kunt echter ook je Ecoyogi Classic yoga mat goed schoon met een Vileda sponsje (non scratch) in combinatie met ecologisch wasmiddel.

Bestel Ecoyogi Classic yoga mat 183 cm - Plum

Omschrijving

De paarse Classic yogamat van Ecoyogi is een doorgewinterde eco yoga mat: minder belastend voor milieu én geschikt voor recycling. Bovendien een superfijne mat met goede grip en een comfortabele dikte!

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard