SALE

Kurma Core Grip Black XXL - 200 x 100 x 0,65cm - Anthracite

De KURMA Black Grip Yoga mat. Afmetingen: 200 x 100 x 0,65 cm, Gewicht: 5000 gram, Kleur: Anthracite - Premium Yoga mat gemaakt in Duitsland en voorzien van OEKO-TEX® STANDARD 100 certificaat.

Kurma

Kurma Core Grip Black XXL - 200 x 100 x 0,65cm - Anthracite

Kurma is actief bezig met het vormgeven van een duurzame toekomst voor onszelf en volgende generaties en dat zie je terug in de prachtige producten. Alle Kurma producten zijn 100% industrieel recyclebaar, vrij van gifstoffen en hebben een lage CO2 voetafdruk.

Op zoek naar een extra lange, brede en betaalbare mat dat een leven lang mee gaat? De Core Grip Black XXL yoga mat is ideaal wanneer je extra lengte en breedte zoekt in een mat. De kwaliteit van de mat is vergelijkbaar met de PRO mat van Manduka en komt uit dezelfde fabriek in Europa. Je kunt zowel de boven- als de onderkant van de mat gebruiken. Voor beide zijden geldt een even goede demping onafhankelijk welke ondergrond je gebruikt. De mat heeft geen inbreektijd nodig zoals veel andere PVC matten. De Kurma Core Grip Black XXL heeft direct een goede grip! Gemaakt van een hoge kwaliteit PVC zonder ftalaten en zonder BPA en gaat levenslang mee. De toplaag heeft een gesloten celstructuur waardoor bacteriën niet de mat kunnen binnendringen. Let op, bij veel zweten heeft u hierdoor wel een yoga handdoek nodig om de grip bij vochtige omstandigheden te behouden.

  • Dikte: 6,5 mm met een tolerantie van +/- 10%.
  • 200 x 100 x 0,65 cm
  • Wereldwijd favoriet bij studio's en docenten
  • Uiterst duurzaam
  • Goede allround "droge grip", Je hoeft de mat niet te breken zoals bij andere yoga merken
  • Emissievrije, energiezuinige productie zonder emissies
  • Hoogwaardig PVC: geen ftalaten, geen BPA,
  • 100% industrieel recyclebaar
  • STANDAARD 100 door OEKO-TEX®-gecertificeerd
  • Gemaakt in Duitsland

Specificaties

Merk:Kurma
Lengte:200 cm
Breedte:100 cm
Dikte:6,5 mm
Gewicht:4,9 kg
Kleur:grijs
Materiaal:PVC

Reviews (3)

Ideaal zo'n grote mat! In het verleden kwam ik altijd ruimte tekort bij bijvoorbeeld 90/90 stretches en raakte mijn knieën altijd de vloer. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Verder is de demping en grip van de mat super fijn. Het enige nadeel is dat de mat erg groot is om op te bergen. Al met al ben ik erg blij met deze aankoop en weet ik zeker dat dat voor anderen ook zal zijn!

Maurits / Rotterdam | 02-01-2024

Snel aan gekomen en product is goed bevonden !

Kevin B. / Beerse | 26-12-2023

Snelle levering en goede kwaliteit.

Nicole D. / Voorburg | 15-10-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Dagelijks gebruik: Om een maximale grip op een GRIP of GRIP Lite mat te bereiken, raden wij aan:

Gebruik geen crèmes, lotions of oliën op uw handen voordat u gaat oefenen op onze matten.

Was uw handen met water en zeep voordat u uw GRIP of GRIP Lite mat gebruikt. Het is essentieel om zweet, natuurlijke oliën of handcrème etc. te verwijderen, omdat dit uitglijden veroorzaakt.

Indien nodig kunt u een droge handdoek naast uw mat houden om eventueel transpiratievocht weg te vegen. Voor verwarmde lessen of intensieve oefeningen is een yogahanddoek onmisbaar.

Opbergen: rol uw KURMA GRIP altijd met het reliëf aan de bovenzijde naar buiten gericht. Dit voorkomt krullende randen en zorgt ervoor dat uw mat plat op de grond blijft liggen terwijl u oefent. Bij het oprollen staat de mat verticaal op zichzelf, zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen.

Om te reinigen: dankzij de gesloten celstructuur van de mat is een dieptereiniging niet nodig. In plaats daarvan reinigt u de bovenzijde van de mat eenvoudigweg met een vochtige doek en een mild organisch reinigingsmiddel of desinfecterende spray indien nodig. Spoel af met helder water, leg het oppervlak plat en droog. De mat kan in de zon drogen.

Gebruik wasmachine: het wordt afgeraden een mat in de wasmachine te leggen, omdat dit waarschijnlijk deuken en kreuken zal veroorzaken.

Breken yoga mat: Kurma heeft een innovatieve oplossing gevonden waardoor je de Kurma matten niet meer hoeft te breken. In tegenstelling tot alle andere merken levert Kurma zijn PVC matten zonder de bekende filmlaag waarmee alle ander PVC matten worden geleverd. Dus direct vanaf het begin de optimale grip.

Bestel Kurma Core Grip Black XXL - 200 x 100 x 0,65cm - Anthracite

Omschrijving

De KURMA Black Grip Yoga mat. Afmetingen: 200 x 100 x 0,65 cm, Gewicht: 5000 gram, Kleur: Anthracite - Premium Yoga mat gemaakt in Duitsland en voorzien van OEKO-TEX® STANDARD 100 certificaat.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard