Kurma Grip Black XXL - 200 x 100 x 0,65cm - Anthracite

De KURMA Black Grip Yoga mat. Afmetingen: 200 x 100 x 0,65 cm, Gewicht: 5000 gram, Kleur: Anthracite - Premium Yoga mat gemaakt in Duitsland en voorzien van OEKO-TEX® STANDARD 100 certificaat.

Kurma

Kurma Grip Black XXL - 200 x 100 x 0,65cm - Anthracite

Comfort, stabiliteit en grip in een perfecte balans. Leg de essentie van uw yoga beoefening vast op een veilige antislip yoga mat die maximale demping combineert met een stevige stabiliteit.

  • Dikte: 6,5 mm met een tolerantie van +/- 10%.
  • Wereldwijd favoriet bij studio's en docenten
  • Uiterst duurzaam
  • Uitstekende "droge grip", Je hoeft de mat niet te breken zoals bij andere yoga merken
  • Emissievrije, energiezuinige productie zonder emissies
  • Hoogwaardig PVC: geen ftalaten, geen BPA,
  • 100% industrieel recyclebaar
  • STANDAARD 100 door OEKO-TEX®-gecertificeerd
  • Gemaakt in Duitsland

Specificaties

Merk:Kurma
Lengte:200 cm
Breedte:100 cm
Dikte:6,5 mm
Gewicht:4,9 kg
Kleur:grijs
Materiaal:PVC

Gebruik en onderhoud

Dagelijks gebruik: Om een maximale grip op een GRIP of GRIP Lite mat te bereiken, raden wij aan:

Gebruik geen crèmes, lotions of oliën op uw handen voordat u gaat oefenen op onze matten.

Was uw handen met water en zeep voordat u uw GRIP of GRIP Lite mat gebruikt. Het is essentieel om zweet, natuurlijke oliën of handcrème etc. te verwijderen, omdat dit uitglijden veroorzaakt.

Indien nodig kunt u een droge handdoek naast uw mat houden om eventueel transpiratievocht weg te vegen. Voor verwarmde lessen of intensieve oefeningen is een yogahanddoek onmisbaar.

Opbergen: rol uw KURMA GRIP altijd met het reliëf aan de bovenzijde naar buiten gericht. Dit voorkomt krullende randen en zorgt ervoor dat uw mat plat op de grond blijft liggen terwijl u oefent. Bij het oprollen staat de mat verticaal op zichzelf, zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen.

Om te reinigen: dankzij de gesloten celstructuur van de mat is een dieptereiniging niet nodig. In plaats daarvan reinigt u de bovenzijde van de mat eenvoudigweg met een vochtige doek en een mild organisch reinigingsmiddel of desinfecterende spray indien nodig. Spoel af met helder water, leg het oppervlak plat en droog. De mat kan in de zon drogen.

Gebruik wasmachine: het wordt afgeraden een mat in de wasmachine te leggen, omdat dit waarschijnlijk deuken en kreuken zal veroorzaken.

Breken yoga mat: Kurma heeft een innovatieve oplossing gevonden waardoor je de Kurma matten niet meer hoeft te breken. In tegenstelling tot alle andere merken levert Kurma zijn PVC matten zonder de bekende filmlaag waarmee alle ander PVC matten worden geleverd. Dus direct vanaf het begin de optimale grip.

Bestel Kurma Grip Black XXL - 200 x 100 x 0,65cm - Anthracite

Omschrijving

De KURMA Black Grip Yoga mat. Afmetingen: 200 x 100 x 0,65 cm, Gewicht: 5000 gram, Kleur: Anthracite - Premium Yoga mat gemaakt in Duitsland en voorzien van OEKO-TEX® STANDARD 100 certificaat.

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard