SALE

Ecoyogi Classic yoga mat 183 cm - Plum

De paarse Classic yogamat van Ecoyogi is een doorgewinterde eco yoga mat: minder belastend voor milieu én geschikt voor recycling. Bovendien een superfijne mat met goede grip en een comfortabele dikte!

Ecoyogi

Ecoyogi Classic yoga mat 183 cm - Plum

De Classic PVC 2.0 yoga mat heeft alle voordelen die PVC met zich meebrengt. Het materiaal is zeer sterk, geeft een goede grip en comfort en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De eco yoga mat is volledig vrij van chemische toevoegingen, zoals weekmakers, kleurstoffen en andere chemicaliën. Het product is milieuvriendelijk, duurzaam en volledig recyclebaar. Daarnaast is de mat licht van gewicht en volledig geurloos. Kortom: een product dat zeer geschikt is voor Yogi’s die rekenen op een mat die goede grip geeft en ook nog comfortabel aanvoelt.

Sterke punten Ecoyogi Classic Mat

  • Gemakkelijk te vervoeren dankzij het lichte gewicht.
  • Inclusief draagriem
  • Optimale grip en comfort tijdens de work-out.
  • Vrij van chemicaliën.
  • Duurzaam en recyclebaar.
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:183 cm
Breedte:61 cm
Dikte:6 mm
Gewicht:1,75 kg
Kleur:Paars
Materiaal:PVC
Certificering:SGS certificaat

Video's

PVC yoga mat breken

Hoe kun je jouw PVC yoga mat stroever maken? Of terwijl, hoe kun je jouw PVC yoga mat breken? Van PVC matten is bekend dat deze over het algemeen in het begin olieachtig en daarvoor voor sommige mensen glad kunnen aanvoelen. In deze video geven we tips hoe je je mat sneller stroef kunt maken.

Reviews (1)

Bevalt goed!

Ineke R. / Middelburg | 20-01-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Reinig de Classic Yoga mat met behulp van een vochtige doek of zachte borstel. Wil je graag een schoonmaakmiddel gebruiken, neem dan een paar druppels ecologisch wasmiddel.

Let op: gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, zoals bleekmiddel. Maar laat ook azijn of olie staan. Deze reinigingsmiddelen kunnen de mat beschadigen, waardoor de kwaliteit achteruitgaat.

Tip: in het begin kan je eco yoga mat nog wat olieachtig aanvoelen. Dit heeft te maken met het productieproces. Hoe meer je de mat gebruikt, hoe sneller de laag zal slijten. Je kunt echter ook je Ecoyogi Classic yoga mat goed schoon met een Vileda sponsje (non scratch) in combinatie met ecologisch wasmiddel.

Bestel Ecoyogi Classic yoga mat 183 cm - Plum

Omschrijving

De paarse Classic yogamat van Ecoyogi is een doorgewinterde eco yoga mat: minder belastend voor milieu én geschikt voor recycling. Bovendien een superfijne mat met goede grip en een comfortabele dikte!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard