Yoga mat olijfgroen
Yoga mat groen Jade yoga
Groene yogamat
Yoga mat olijfgroen
Yoga mat groen Jade yoga
Groene yogamat

Jade Harmony yoga mat 188 cm - Olijf groen (5 mm)

Jade Harmony Professional Yogamatten zijn gemaakt van milieuvriendelijk natuur rubber met een bijzonder goede anti-slip eigenschappen. Afmeting 188 x 61 x 0,5 xm - gewicht 2,4 kg

Jade Yoga

Jade Harmony yoga mat 188 cm - Olijf groen (5 mm)

Jade Yoga Harmony Professional Yogamatten zijn gemaakt van milieuvriendelijk natuur rubber met een bijzonder goede anti-slip eigenschappen. Met een dikte van 0,5 cm heeft de Harmony Professional bijzonder goede demping en vormt hiermee een belangrijke basis voor de dagelijkse yogabeoefening.

JadeYoga is een nieuwe ecologische yogamat uit de Verenigde Staten. (In de Verenigde Staten is de Jade Harmony Professional door Consumersearch.com uitgeroepen tot de beste milieu vriendelijke yoga mat.) De mat is van 100% natuur rubber (dus geen schadelijk PVC!) en ook in de VS gefabriceerd. De open celstructuur van de Jade Harmony Professional garandeert een optimale grip. Dit betekent voor u dat u nooit meer zal uitglijden tijdens het uitvoeren van u asana’s zelf niet als het warm is en je behoorlijk moet zweten.

De dempingswaarde van deze yogamat is ongeveer gelijk aan de demping van een PVC mat met een dikte van 0,65 cm. Er is ook een iets dunnere en lichtere Jade yoga Travel Mat. Het enige verschil met de Jade Harmony is de dikte (minder demping) en het gewicht. De materiaal eigenschappen zijn volledig identiek. De Travel Mat is dus net zo goed als de Harmony Professional voor het uitvoeren van je oefeningen. De Travel Mat heeft dus iets minder demping maar daar tegenover is deze gemakkelijker te vervoeren en goedkoper.

Waarom zijn de Jade Yogamatten het beste zijn voor de natuur en voor jou?

  • De matten zijn milieu en klimaat vriendelijk
  • Uitstekende grip – dus niet uitglijden
  • Hoog comfort door goede demping
  • Voor elke verkochte JadeYoga mat wordt een nieuwe boom geplant
  • Mooie kleuren
  • Aanbevolen door toonaangevende yogi’s en yogini’’s

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

Goede yogamat Beste yogamat Kleur yogamat Yoga mat dik Grote yogamat Goedkope yogamat Eco yogamat kopen Yoga shop Yoga hulpmiddelen

* Heeft u een latex allergie of bent u gevoelig voor een rubber geur dan is het misschien verstandig om voor een mat te kiezen die geen natuurrubber bevat. 

Specificaties

Merk:Jade
Lengte:188 cm
Breedte:61 cm
Dikte:5 mm
Gewicht:2,4 kg
Kleur:groen
Materiaal:rubber

Reviews (2)

prima mat...fijn wat extra lengte. In het begin dacht ik wel ...wat is hij smal.. maar ik blijk n bredere mat niet nodig te hebben. Dat de mat stroef is is gewoon geweldig. Ik durf nu beter in de houdingen te komen omdat ik er verzekerd van ben dat ik niet ga schuiven. En de kleur is ook prachtig

Anita s. / Nuenen | 30-01-2023

Ik heb deze mat gekocht omdat ik er al een had die nog steeds goed bevalt. Deze nieuwe mat heb ik bewust wat langer gekozen (is nu langer dan mijn lichaamslengte). Groot voordeel van deze mat: perfecte grip en vormvast (sommige matten willen nog weleens langer worden als je bijv. in de hondhouding staat).

vincent / Arnhem | 09-10-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Hoe reinig ik mijn Jade yoga mat?Jade yoga matten fungeren als sponzen - en houden het water vast. Wij adviseren u dan ook om de oppervlakte van de mat regelmatig schoon te maken u kunt dit eenvoudig doen door de mat af te nemen met een natte vochtige doek met gewoon water. Zo nu en dan raden wij u aan om uw mat diep te reinigen. Hierbij is het belangrijk te weten dat de Jade matten fungeren als sponzen en houden water en zeep vast. Het is daarom ook belangrijk de mat grondig na te spoelen en goed te drogen. 

Om de duurzaamheid van je Jade yoga mat te verbeteren is het aan te raden om gebruik te maken van een yoga mat handdoek of towel.

* Heeft u een latex allergie of bent u gevoelig voor een rubber geur dan is het misschien verstandig om voor een mat te kiezen dat geen natuurrubber bevat. 

Bestel Jade Harmony yoga mat 188 cm - Olijf groen (5 mm)
Yoga mat olijfgroen

Omschrijving

Jade Harmony Professional Yogamatten zijn gemaakt van milieuvriendelijk natuur rubber met een bijzonder goede anti-slip eigenschappen. Afmeting 188 x 61 x 0,5 xm - gewicht 2,4 kg

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard