Jade voyager zwart
Jade yoga voyager 173 cm
Jade voyager zwart
Jade yoga voyager 173 cm

Jade Voyager reis mat - zwart

De zwarte Jade Yoga Voyager is een goede yogamat. Ideaal voor mee op reis: lichtgewicht | klein opvouwbaar. Online te koop bij yogamatonline!

Jade Yoga

Jade Voyager reis mat - zwart

Ga je graag op reis en wil je overal je yoga oefeningen kunnen doen? Dan is de Jade Yoga Voyager een ideale yoga mat voor jou. Klein op te vouwen dus supermakkelijk te vervoeren. Maar wel een goede yogamat mat met grip en comfort.

De paarse kleur geeft een warme uitstraling aan de mat. Wil je liever een andere kleur? De Voyager is ook verkrijgbaar in het donkerblauw en olijfgroen!

Wil je de meest milieuvriendelijke mat? Dan is dit een winnaar! De mat bevat geen PVC, EVA of synthetische stoffen. Hij is voor 100% geproduceerd van, milieuvriendelijk gewonnen, natuurrubber. Bovendien heeft Jade het beleid om voor elke verkochte mat een boom te planten!

Specificaties

Merk:Jade
Lengte:173 cm
Breedte:61 cm
Dikte:1,5 mm
Gewicht:0,7
Kleur:zwart
Materiaal:rubber

Reviews (1)

Dit is mijn 4e Jade mat.
De goede punten van deze matten: ultra slipvrij en van geheel natuurlijk materiaal.
Ik heb er verschillende stijlen op gedaan, van ashtanga tot sivananda. Tijdens ashtanga op Manduka was gewoon gevaarlijk; zweet blijft op die mat liggen en het resultaat is een gevaarlijk gladde mat. Jade matten hebben het voordeel dat het vocht absorbeert. Het blijft dus ten alle tijde ruw genoeg. Simpelweg de meest ruwe mat die er bestaat.
Deze zeer dunne 1,5 mm mat is denk ik minder geschikt voor een flow stijl als ashtanga, waarvoor een dikkere Jade mat beter is. Voor meer passieve stijlen zoals Sivananda is deze mat uitstekend. Voor elke Jade mat geldt dat je het na de practice thuis moet open leggen / ophangen, dan blijft het goed fris. Mijn Jade matten stinken nooit, ondanks dat ik ze nooit schoonmaak.

raymond D. / Amsterdam | 07-09-2021

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Wil je dat deze goede yogamat mooi en hygiƫnisch blijft dan is het belangrijk hem goed te onderhouden.

Maak hem na elk gebruik even schoon met een vochtige doek. En af en toe wat uitgebreider door hem af te spoelen onder de douche of met de tuinslang. Je kunt dan ook een beetje natuurlijke zeep gebruiken.

Bestel Jade Voyager reis mat - zwart
Jade voyager zwart

Omschrijving

De zwarte Jade Yoga Voyager is een goede yogamat. Ideaal voor mee op reis: lichtgewicht | klein opvouwbaar. Online te koop bij yogamatonline!

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard