Kurma Geco long - groen
Kurma Geco Lagoon - lang
Kurma Geco Extra lang - lagoon
Kurma Geco long - groen
Kurma Geco Lagoon - lang
Kurma Geco Extra lang - lagoon

Kurma Geco L Lagoon - 200 x 66 x 0,6 cm

Een extra lange en dikke yoga mat. Met de Kurma Geco XL kies je voor een lage ecologische voetafdruk maar voor groot gemak en comfort!

Kurma

Kurma Geco L Lagoon - 200 x 66 x 0,6 cm

Kurma is actief bezig met het vormgeven van een duurzame toekomst voor onszelf en volgende generaties en dat zie je terug in de prachtige producten. Alle Kurma producten zijn 100% industrieel recyclebaar, vrij van gifstoffen en hebben een lage CO2 voetafdruk.

Dit is de eerste natuurrubber yoga mat die 100% gerecycled kan worden. Gemaakt van hoogwaardig natuur en synthetisch rubber ( gedeeltelijk gerecycled en uit niet-Amazone oogst) en vrij van schadelijke stoffen. Het heeft het OEKO-TEX® STANDARD 100 certificaat  zodat je zonder zorgen gebruik kunt maken van deze mat. De GECO heeft een geweldige mix van hoge prestaties, veerkracht, comfort en maximale grip voor elk type yoga practice. Met een breedte van 66 cm en een lengte van 200 cm heb je lekker veel ruimte tijdens je oefeningen. Zodra je de mat uit de verpakking haalt zul je merken dat je direct maximale grip ervaart, er is geen inbreektijd nodig. Ook deze mat van Kurma kun je aan beide zijden gebruiken zodat de mat minder snel slijt en lekker lang mee gaat.

Op zoek naar een beetje extra comfort of last van gevoelige gewrichten? Met een dikte van 6 mm zorgt deze mat ervoor dat je met een gerust hart je oefeningen kunt uitvoeren. 

Specificaties

Merk:Kurma
Lengte:200 cm
Breedte:66 cm
Dikte:6 mm
Gewicht:2,9 kg
Kleur:Groen
Materiaal:Rubber
Certificering:OEKO-TEX® STANDARD 100

Gebruik en onderhoud

Als de GECO XL voor het eerst uit de verpakking komt, heeft deze een rubbergeur die na verloop van tijd en door blootstelling aan de lucht verdwijnt. Als u de mat voor het eerst gebruik raden wij het aan de mat eerst een nacht liggend op de grond te laten luchten. 

Was uw handen met water en zeep voordat u uw GECO XL mat gebruikt. Het is essentieel om natuurlijke oliën of handcrème enzovoort te verwijderen, omdat dit gladheid veroorzaakt.

Als u veel zweet of hoge intensiteit oefeningen doet is een yoga handdoek onmisbaar.

* Heeft u een latex allergie of bent u gevoelig voor een rubber geur dan is het misschien verstandig om voor een mat te kiezen dat geen natuurrubber bevat. 

Bestel Kurma Geco L Lagoon - 200 x 66 x 0,6 cm
Kurma Geco long - groen

Omschrijving

Een extra lange en dikke yoga mat. Met de Kurma Geco XL kies je voor een lage ecologische voetafdruk maar voor groot gemak en comfort!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard